Στα πλέι οφ της Α1 πόλο ο Παναθηναϊκός, παίζει με τον Ολυμπιακό
i

© Intime

Στα πλέι οφ της Α1 πόλο ο Παναθηναϊκός, παίζει με τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 20:08 - 02.04.2023

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 13-4 της Γλυφάδας στα play in και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στα πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη επιβλήθηκε με 13-4 της Γλυφάδας σε αγώνα για τα play in και είναι η όγδοη ομάδα που θα πάρει μέρος στην τελική φάση.

Στην πρώτη φάση των πλέι οφ, το τριφύλλι θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά θα έχει πλεονέκτημα έδρας αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Ο Παναθηναϊκός πήρε από το ξεκίνημα τα ηνία του αγώνα και με όπλο την άμυνά του έφτασε στη νίκη.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 7.10 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Μάζης, διότι ενώ είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 13-4

Οκτάλεπτα: 4-1, 2-0, 3-1, 4-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 1, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 2, Ζερβουδάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ., Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ Κ., Χαλυβόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Πούρος, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 1, Ηλιόπουλος Νεκ., Λεδάκης, Φωτόπουλος.