Στο κλειστό του Αγίου Θωμά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για το Τσάλεντζ Καπ
i

Άγιος Θωμάς / © Intime

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για το Τσάλεντζ Καπ

Sportal newsroom 18:57 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 31.01.2023

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός του Τσάλεντζ Καπ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα διεξαχθεί η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 19:00 το απόγευμα. 

Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει στο κλειστό του Ρέντη. Όπως ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, η ρεβάνς θα γίνει στο κλειστό του Αγίου Θωμά. 

Για τη ρεβάνς, ο Παναθηναϊκός εξέτασε την περίπτωση του ΟΑΚΑ. Ωστόσο, τόσο η διοίκηση όσο και το τεχνικό τιμ επέλεξε την παραδοσιακή έδρα του τριφυλλιού, Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται ανακοίνωση από την πλευρά του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια του αγώνα. 

Όπως και στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, έτσι και στο Μαρούσι το διαιτητικό δίδυμο θα είναι από την Ελλάδα, με πρώτο ρέφερι τον Νώντα Γεροθόδωρο και δεύτερο τον Αλέξανδρο Αβραμίδη. Υπενθυμίζουμε, στον πρώτο ημιτελικό διαιτητές θα είναι ο Αλέξανδρος Μυλωνάκης και ο Νίκος Φραγκάκης