Απονομή στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για την πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού

Απονομή στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για την πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:48 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 27.04.2024

Στο κλειστό της Λεωφόρου θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών. Το τριφύλλι επικράτησε 3-2 στο κλειστό του Ρέντη και ολοκλήρωσε μία απίθανη ανατροπή αφού βρέθηκε πίσω με 2-0 στη σειρά έχοντας μάλιστα πλεονέκτημα έδρας.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η ομάδα του Παναθηναϊκού θα μεταβεί στην ιστορική Λεωφόρο. Εκεί, στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα γίνει η απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα στην έδρα του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Volleyleague γυναικών. Το τριφύλλι επικράτησε 3-2 σετ του Ολυμπιακού στον πέμπτο και τελευταίο τελικό στο κλειστό του Ρέντη και ολοκλήρωσε μία απίθανη ανατροπή. Η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς, έχοντας μειονέκτημα έδρας, βρέθηκε πίσω με 2-0 στη σειρά και ο Ολυμπιακός ετοιμαζόταν στα στέψη.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός πήρε τρεις διαδοχικές νίκες (οι δύο στο κλειστό του Ρέντη) και πήρε το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και 26ο στην ιστορία του. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, που κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο ολοκληρώνει τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου.