Στον Παναθηναϊκό Γεωργαράς και Κουρούβανης

Στον Παναθηναϊκό Γεωργαράς και Κουρούβανης

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:05 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 08.07.2024

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις προσθήκες του Νίκου Κουρούβανη και του Απόστολου Γεωργαρά στην ομάδα πόλο του συλλόγου.

Με το σκουφάκι του Παναθηναϊκού θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν ο Νίκος Κουρούβανης και ο Απόστολος Γεωργαράς. Το τριφύλλι ανακοίνωσε την προσθήκη των δύο περιφερειακών στο ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο 18χρονος Απόστολος Γεωργαράς προέρχεται από τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών. Ο Νίκος Κουρούβανης ξεκίνησε το πόλο στις ακαδημίες του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, που παρέμεινε μέχρι και φέτος.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Απόστολο Γεωργαρά, για το τμήμα υδατοσφαίρισης, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε το τμήμα πόλο του «τριφυλλιού» για τη νέα σεζόν, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Απόστολο Γεωργαρά.

Ο 18χρονος περιφερειακός συμφώνησε και εντάχθηκε στο «τριφύλλι» συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση καθώς με το σκουφάκι με το «τριφύλλι» είχε αγωνιστεί και ο θείος του Μάκης Γεωργαράς, ενώ πολίστας στον ΝΟΠ ήταν και ο πατέρας του Ντίνος.

Ο Απόστολος Γεωργαράς αγωνιζόταν στον ΝΟ Πατρών από 6 ετών και έχει ζήσει σημαντικές στιγμές ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ19 και Κ20.

Σε ότι αφορά τον ΝΟ Πατρών ήταν από τα βασικά στελέχη στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία αλλά και στην άνοδο από την Α2 ενώ σε επίπεδο ακαδημιών συμμετείχε στην ομάδα που πήρε την Τρίτη θέση στο Εφηβικό το 2021 και στο Παιδικό το 2019.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Γεωργαράς τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Παναθηναϊκό και κατά κάποιο τρόπο συνεχίζω την οικογενειακή παράδοση καθώς είχε αγωνιστεί και ο θείος μου στον Σύλλογο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους για τα επόμενα χρόνια και θέλω να συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τον Γεωργαρά.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Κουρούβανη για το τμήμα υδατοσφαίρισης, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνησε προχώρησε ο Παναθηναϊκός στο πόλο, καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του, τον Νίκο Κουρούβανη.

Ο σημαντικός διεθνής πολίστας ήρθε από τον ΝΟ Βουλιαγμένης (γέννημα-θρέμμα) στον Παναθηναϊκό με σκοπό να ανέβει ακόμα περισσότερο η ποιότητα του «τριφυλλιού».

Πρόκειται για έναν παίκτη που ήταν παρόντας στις μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες της Βουλιαγμένης και αναμφίβολα προσδίδει ξεχωριστή αίγλη στο «πράσινο» ρόστερ.

Αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά με αξιόπιστο σουτ από απόσταση και οργανωτικές ικανότητες με τη μπάλα στο χέρι.

Ο 24χρονος περιφερειακός παίκτης ήταν στην Εθνική Εφήβων όταν κατέκτησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2018 και θεωρείται ένας από τους καλύτερους πολίστες της γενιάς του.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Νίκος Κουρούβανης ανέφερε «Είναι τιμή και χαρά που εντάσσομαι στον Παναθηναϊκό και σίγουρα είναι ιδιαίτερη η στιγμή για μένα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος Σύλλογος και εγώ από πλευράς μου θα κάνω ότι μπορώ για να πάμε το τμήμα πόλο ένα βήμα παραπέρα. Εύχομαι να έχουμε μια γεμάτη σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές νίκες», αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Κουρούβανη.