Υπέροχες εικόνες: Γέμισε το ΣΕΦ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου (vid)

Υπέροχες εικόνες: Γέμισε το ΣΕΦ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου (vid)

Sportal newsroom 20:12 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:14 - 19.02.2023

Ο κόσμος πήγε στο Φάληρο και η εικόνες από το ΣΕΦ είναι εντυπωσιακές για τα ελληνικά δεδομένα.

Σύμφωνοι, η παρουσία του Μίλτου Τεντόγλου στο ΣΕΦ λίγες μόνο μέρες μετά το καταπληκτικό του άλμα και τα όσα συνέβησαν με τα παπούτσια του, αποτέλεσε ένα μεγάλο κίνητρο για τον κόσμο προκειμένου να βρεθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η παρουσία και μόνο του Έλληνα πρωταθλητή και η επιθυμία του κόσμου για να τον δει από κοντά και να τον αποθεώσει, έπαιξε ρόλο ώστε να σπεύσει ο κόσμος στο Φάληρο. Αλλά για τα ελληνικά δεδομένα η εικόνα που είδαμε στο ΣΕΦ δεν είναι συνηθισμένη.

Νιώθουν υπέροχα οι Έλληνες αθλητές του στίβου, που συνηθίζουν να παίζουν μεταξύ συγγενών και φίλων σε ανάλογες περιπτώσεις. Μια ματιά στις εξέδρες του ΣΕΦ σε πείθει πως ο κόσμος αυτή τη φορά αγκάλιασε για τα καλά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, έστω και αν χρειάστηκε η παρουσία ενός και μόνο αθλητή για να πάνε οι περισσότεροι.

Ευχή όλων φυσικά είναι και τις επόμενες φορές ο κόσμος να γεμίζει γήπεδα για να δει τους Έλληνες πρωταθλητές και να τους χειροκροτήσει, όπως συνέβη σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Tags: