Μιλάνοβα: «Πρόκληση για μένα ο ΠΑΟΚ»

Μιλάνοβα: «Πρόκληση για μένα ο ΠΑΟΚ»

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Αλεξάντρα Μιλάνοβα, κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια μιλώντας σε μέσο της Βουλγαρίας.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Βουλγάρα ακραία Αλεξάντρα Μιλάνοβα. Ακόμη, δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο το γεγονός επιβεβαίωσε η ίδια μιλώντας σε μέσο της πατρίδας της.

«Ο μάνατζερ μου, μού είπε για την πρόταση από πλευράς του ΠΑΟΚ και αποφάσισα ότι θα ήταν ιδανική πρόκληση για εμένα για τη νέα σεζόν. Το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο δυνατό από τα προηγούμενα χρόνια γιατί προσελκύονται όλο και καλύτερες παίκτριες.

Επέλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί θα παλέψει για τους εγχώριους τίτλους και θα λάβει μέρος στο CEV Challenge Cup. Είχα προτάσεις τόσο από τη Νιλουφέρ, όσο και από άλλες ομάδες στην Τουρκία, όμως αποφάσισα να συνεχίσω την εξέλιξή μου ως παίκτρια σε ένα διαφορετικό μέρος.

Είμαι αρκετά νέα και γι’ αυτό ήθελα μία νέα πρόκληση», είπε η Αλεξάντρα Μιλάνοβα στην ιστοσελίδα bgvolleyball.com.

Η Αλεξάντρα Μιλάνοβα είναι 22 ετών και έχει ύψος 1,80 μέτρα. Ξεκίνησε την καριέρα της από τη Σλάβια Σόφιας, ενώ έκανε αίσθηση αγωνιζόμενη με τη Μάριτσα με την οποία κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ουκρανίας.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας. Το 2017 είχε αναδειχθεί κορυφαία σέρβερ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών. Η Μιλάνοβα την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Τουρκίας με τη φανέλα της Νιλουφέρ.