Στην Κοζάνη οι αγώνες της ομάδας χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ με την Όλντενμπουργκ
i

© Intime

Στην Κοζάνη οι αγώνες της ομάδας χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ με την Όλντενμπουργκ

Στο κλειστό γυμναστήριο της Κοζάνης θα δώσει τους δύο αγώνες με την Όλντενμπουργκ η ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ.

Η Κοζάνη θα φιλοξενήσει τους δύο αγώνες του ΠΑΟΚ με την Όλντενμπουργκ. Οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων θα γίνουν στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του EHF European League.

Η Όλντενμπουργκ είναι η τέταρτη ομάδα της Bundeliga και η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά δύσκολη. Αν ο «Δικέφαλος» προκριθεί τον περιμένει μία εξίσου δύσκολη αποστολή απέναντι στην επίσης γερμανική Μπενσχάιμ, φιναλίστ του κυπέλλου Γερμανίας.

«Στη Κοζάνη θα διεξαχθούν και οι δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ mαteco απέναντι στη γερμανική, VfL Oldenburg, στο πλαίσιο του Qualification Round 1 του EHF European Women's League.

Ο Δικέφαλος φέρνει στη Κοζάνη τις δύο σημαντικές αναμετρήσεις κόντρα στην VfL Oldenburg, θέλοντας με τη βοήθεια του Κόσμου του να πάρει τη πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού θεσμού.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, με την «ρεβάνς» να είναι προγραμματισμένη για τη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00.

Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδος κάνουν ανοικτό κάλεσμα σε όλο τον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, προκειμένου να στηρίξουν την μεγάλη προσπάθεια τους», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Τα εκατομμύρια αγνοί Παναθηναϊκοί, ο Μπερνάρ που νιώθει και η εργοστασιακή ρύθμιση των δολοφόνων

Τα εκατομμύρια αγνοί Παναθηναϊκοί, ο Μπερνάρ που νιώθει και η εργοστασιακή ρύθμιση των δολοφόνων

Ο Γιώργος Σακελλαρίου γράφει ότι ο Παναθηναϊκός ακύρωσε την ποιότητα της Μαρσέιγ, έδειξε ξανά το ευρωπαϊκό του μέταλλο και τρέλανε τα εκατομμύρια αληθινούς, πιστούς και αγνούς οπαδούς του. Τα υστερόγραφα για το νέο τραγικό γεγονός.

Η ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τη δευτεραθλήτρια Αυστρίας Λιντς, 7 φορές κάτοχο του τίτλου και με εμπειρία στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, η ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου από τη Νέα Ιωνία.