Πλατανιώτη: «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράφουν τα συναισθήματα»

Ευαγγελία Πλατανιώτη

i

© Photo by Clive Rose/Getty Images

Πλατανιώτη: «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράφουν τα συναισθήματα»

Sportal newsroom 14:52 - 03.02.2024

Συγκινημένη ήταν η Ευαγγελία Πλατανιώτη μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έγραψε ιστορία στην Ντόχα. Η Ελληνίδα αθλήτρια έκανε σπουδαία εμφάνιση στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του σόλο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Η ίδια εμφανίστηκε πολύ συγκινημένη στις δηλώσεις της στην ΕΡΤ.

«Η αλήθεια είναι ότι οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα. Είναι κάτι μαγικό, είναι κάτι μοναδικό και είμαι πάρα πολύ συγκινημένη.

Για να είμαι ειλικρινής, πέρυσι είχα σκοπό να μην συνεχίσω ως σολίστ γιατί είχα ελλιπή προετοιμασία. Ωστόσο, γνώριζα τις δυνατότητές μου γι’ αυτό και συνέχισα στη Ντόχα. Θέλω να ευχαριστώ τις προπονήτριές μου, και της ομοσπονδίας αλλά και την προπονήτριά μου από την Ισπανία, ήταν και οι τέσσερις μαζί μου και ήταν η δύναμή μου για να συνεχίσω στο σόλο. Δούλεψα πολύ σκληρά και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.

Είναι πολύ σημαντικό το πριν βγεις για τον αγώνα, να μπορείς να διαχειριστείς το άγχος γιατί παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και η ομάδα μας με βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό.

Η αλήθεια είναι πως ο αγώνας μόλις ξεκίνησε. Οπότε αφού τελειώσει αυτή η μέρα της δικαίωσης και της χαράς, θα πάμε παρακάτω. Νιώθω πράγματι πιο ήρεμη από πέρυσι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χορηγό μου την Ubitech καθώς χάρη σε αυτούς είμαι εδώ και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μου που αγωνίζεται σήμερα», σημείωσε η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }