Ακυρώθηκε το Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου

Καραλής

i

Καραλής / © Intime

Ακυρώθηκε το Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου

Sportal newsroom 13:47 - 07.02.2023

Το Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου ήταν προγραμματισμένο για τις 11 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Οι φονικοί σεισμοί που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία οδήγησαν στην ακύρωση του Βαλκανικού πρωταθλήματος στίβου που επρόκειτο να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη. Η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

«Η τουρκική ομοσπονδία στίβου με επιστολή αργά σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας ενημέρωσε τις Ομοσπονδίες μέλη της Βαλκανικής Ένωσης, την αδυναμία της να διοργανώσει το Βαλκανικό Πρωταθλήματος στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου. Οι ισχυροί σεισμοί που έπληξαν την Τουρκία και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων, οδήγησαν την Kυβέρνηση στην απόφαση να ματαιώσει όλες τις επικείμενες αθλητικές διοργανώσεις.

Ο Γούτας από την Τουρκία στο Sportal: «Έλεγα "πάει, πέσαμε" - Περιμένουμε να γυρίσουμε Ελλάδα»
REST OF THE WORLD

12:40 - 07.02.2023

Ο Γούτας από την Τουρκία στο Sportal: «Έλεγα "πάει, πέσαμε" - Περιμένουμε να γυρίσουμε Ελλάδα»

Ο Δημήτρης Γούτας ζει το τελευταίο διήμερο από κοντά όσα τρομακτικά συμβαίνουν στη Τουρκία με τους σεισμούς και μιλάει στο Sportal.gr για το πόσο τρόμαξε κυρίως στον δεύτερο σεισμό που ταρακούνησε την Δευτέρα την γειτονική χώρα.

Πλέον αναμένεται ενημέρωση από την Βαλκανική Ένωση για το αν το πρωτάθλημα μεταφερθεί σε άλλη χώρα ή ακυρωθεί οριστικά», αναφέρει η ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ.