Καρύδη στο Sportal: «Επιτέλους αγωνίστηκα χωρίς πόνο» (vid)
i

© ss youtube

Καρύδη στο Sportal: «Επιτέλους αγωνίστηκα χωρίς πόνο» (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 10:05 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 20.02.2023

Η Σπυριδούλα Καρύδη, Πανελληνιονίκης στο άλμα εις τριπλούν, μίλησε στην κάμερα του Sportal.

Χαρούμενη που μετά από καιρό αγωνίστηκε χωρίς πόνο δήλωσε η Σπυριδούλα Καρύδη. Η αθλήτρια του τριπλούν, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, τόνισε πως ήλπιζε σε ακόμη καλύτερο άλμα και χαρακτήρισε εξαιρετική την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ.

«Είμαι πολύ χαρούμενη με τον εαυτό μου γιατί ένιωθα πολύ καλά μέσα στον αγώνα. Ήλπιζα να βγάλω ένα καλύτερο άλμα αλλά δεν πειράζει. Σημασία έχει ότι νιώθω καλά και ότι επιτέλους αγωνίστηκα χωρίς πόνο», σημείωσε αρχικά στην κάμερα του Sportal η Σπυριδούλα Καρύδη

Η νεαρή αθλήτρια ρωτήθηκε και για τον καινούργιο διάδρομο στο κλειστό του ΣΕΦ. «Εμένα το ΣΕΦ δεν μου πολυπήγαινε από πριν. Είναι ελάχιστα καλύτερο αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια σημαντική διαφορά», τόνισε η Σπυριδούλα Καρύδη.

Η άλτρια με καταγωγή από την Κέρκυρα δήλωσε ενθουσιασμένη με την παρουσία του κόσμου: «Πολύ ωραία διοργάνωση, πολύς κόσμος μας χειροκροτούσε, το κλίμα είναι πολύ ωραίο. Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ».

«Με τα κορίτσια είμαστε χρόνια μαζί, αγωνιζόμαστε πολλά χρόνια μαζί και είμαστε πλέον φίλες. Γενικότερα, δεν κοιτάζω τις άλλες κοπέλες ανταγωνιστικά. Κοιτάζω να πηγαίνω καλά για μένα», απάντησε η Σπυριδούλα Καρύδη για το γεγονός ότι διατηρεί καλές σχέσεις με τις συναθλήτριές και χειροκροτούσαν η μία την άλλη.

Τέλος, η νεαρή αθλήτρια είπε για τους επόμενους στόχους της: «Ελπίζω να είμαι καλά και να αγωνιστώ στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη».