Η ΕΡΤ δεν έδειξε LIVE κανένα από τα κρίσιμα άλματα της Κατερίνας Στεφανίδη!

Η ΕΡΤ δεν έδειξε LIVE κανένα από τα κρίσιμα άλματα της Κατερίνας Στεφανίδη!

Sportal newsroom 19:53 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 04.03.2023

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου αλλά η ΕΡΤ δεν έδειξε τα σημαντικά της άλματα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν παρούσα σε έναν ακόμη τελικό του άλματος επί κοντώ αλλά η τηλεοπτική κάλυψη ήταν απούσα. Η Ελληνίδα αθλήτρια, χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, είναι από τα μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος αλλά και του παγκόσμιου στίβου.

Μην ξεχνάμε ότι η Κατερίνα Στεφανίδη έχει ανέβει στο βάθρο σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Υπήρξε περίοδος, μάλιστα, που ήταν εν ενεργεία χρυσή Ολυμπιονίκης, πρωταθλήτρια Ευρώπης και Παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Το γεγονός αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό για να απολαύσει το ελληνικό κοινό τις προσπάθειές την στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, όπως και των συναθλητριών της. Η ΕΡΤ έδειξε μόνο το άλμα στα 4,45 της Ελληνίδας αθλήτριας κι από εκεί και πέρα το τρίτο της - αποτυχημένο - άλμα στα 4,70 μέτρα κι αυτό μαγνητοσκοπημένο, όταν όλα είχαν κριθεί για την Κατερίνα Στεφανίδη. Επιλεγμένα άλματα μεταδόθηκαν και στη «μάχη» για το χρυσό μετάλλιο.

Το θέμα, προφανώς, ήταν του σκηνοθέτη της διοργάνωσης αλλά και της κάλυψης της τουρκικής τηλεόρασης. Θυμίζουμε ότι μεγάλο θέμα είχε δημιουργηθεί και με την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Το γεγονός αυτός είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων. Μάλιστα, η ΕΟΕ είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός.

Ας ελπίσουμε να μη συμβεί κάτι ανάλογο στον αυριανό τελικό του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος, αλλά και του Εμμανουήλ Καραλή στο άλμα επί κοντώ. Ο Τεντόγλου είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για τον χρυσό ενώ και ο Καραλής θα κάνει την δική του μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο.