Αποθέωσαν με μπύρες τον «χρυσό» Τεντόγλου (vid)

Μίλτος Τεντόγλου

i

PrtScr

Αποθέωσαν με μπύρες τον «χρυσό» Τεντόγλου (vid)

Sportal newsroom 09:25 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 25.08.2023

Με μπύρες περίμεναν τον Μίλτο Τεντόγλου στο ξενοδοχείο για να τον αποθεώσουν για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,52 μέτρα στην τελευταία του προσπάθεια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Όπως δήλωσε ο Έλληνας αθλητής, θα μπορούσε να είχε κάνει ακόμη καλύτερη επίδοση αν δεν κολλούσε το πόδι του.

Το μετάλλιο του Τεντόγλου ήταν το 25ο για την Ελλάδα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου. Θυμίζουμε ότι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία κατέκτησε πριν από λίγες ώρες το χάλκινο μετάλλιο στα 35 χιλιόμετρα βάδην, εμφανίστηκε στο χέρι με ένα ποτήρι μπύρα, ενώ άλλο ένα περίμενε τον Μίλτο.

Ο Τεντόγλου κρατούσε την μπύρα στο χέρι και προπονητές της εθνικής τον σήκωσαν στους ώμους τους για να τον αποθεώσουν. Εκεί, ανάγκασαν τον Γρεβενιώτη πρωταθλητή να πιει μπύρα κι αυτός για να μην τους χαλάσει το χατίρι, ήπιε μια γουλιά κι έπειτα σταμάτησε.

Την αποθέωση γνώρισε και ο Γιώργος Πομάσκι, τον οποίο οι προπονητές των ρίψεων τον σήκωσαν κι αυτόν στα χέρια και να τον πέταξαν όσο ψηλά μπορούσαν, δείχνοντάς του πως κι αυτός έχει τεράστιο μερίδιο στην επιτυχία και ότι αναγνωρίζουν το σπουδαίο του έργο.