Τη Δευτέρα (31/7) έγινε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού
i

©ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Τη Δευτέρα (31/7) έγινε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 20:20 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 31.07.2023

Στην αγωνιστική περίοδο 2023-24 «μπήκε» η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, την Δευτέρα (31/7), καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τη σκληρή δουλειά για τη αγωνιστική περίοδο, με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, στο EHF European Cup. 

Την Δευτέρα (31/7), η ομάδα του Νίκου Γραμματικού συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά, για τη σεζόν 2023-24, ξεκινώντας την προετοιμασία της στο «μπαλόνι» του ΣΕΦ. 

Βέβαια την παρουσία έδωσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών Γρηγόρης Τζίμπουλας, Πάνος Παπαντωνόπουλος, Χρήστος Τσιγαρίδας, Ιβάν Βίντα, Δημήτρης Τζηράς, Ιβάν Σλίσκοβιτς, Μίχα Κάβτσιτς και Σάββας Σάββας. Μάλιστα οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας παραχώρηασν δηλώσεις, ενόψει της νέας χρονιάς. 

Αναλυτικά όσα είπαν οι παίκτες και ο προπονητής των Πειραιωτών:  

Νίκος Γραμματικός (προπονητής Ολυμπιακού): «Αρχή της προετοιμασίας, το ευχάριστο είναι ότι βρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, φαίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά, βήμα βήμα, και να διεκδικήσουμε όποιο στόχο έχουμε μπροστά μας, το Κύπελλο, το πρωτάθλημα, το σούπερ καπ και να κάνουμε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Έχουμε τους παίκτες, υπάρχει η ποιότητα που μπορούμε να ζητήσουμε πολλά πράγματα, χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα να δουλέψουμε, να γίνουμε σκληροί, να δέσουμε και να γίνουμε ομάδα, με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε. Ο κόσμος είναι δίπλα μας, θέλουμε να συνεχίσει να είναι δίπλα μας. Όπως έχει πει ο πρόεδρος και η διοίκηση η έδρα μας θα είναι πάλι στην Ηλιούπολη, θέλω και εγώ και οι παίκτες να τους δώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ικανοποίηση». 

Πέτρος Κανδύλας: «Μια νέα σεζόν ξεκινάει, είμαι πολύ χαρούμενος, πρώτη προπόνηση σήμερα με τους νέους και τους παλαιότερους συμπαίκτες μου. Ευελπιστώ σε μια πολύ καλή χρονιά, όπως πάντα στον Ολυμπιακό θέλουμε όλους τους τίτλους, όπου συμμετέχουμε. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θεωρώ ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τα τρόπαια». 

Ιβάν Σλίσκοβιτς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Είμαι ευτυχισμένος, ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, με φανατικούς οπαδούς, θα προσπαθήσω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους του, και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη». 

Σάββας Σάββας: «Πρώτη μέρα στον Ολυμπιακό, είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω, οι στόχοι είναι γνωστοί. Θέλουμε τίτλους και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και πάνω από όλα υγεία σε όλους». 

Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, γνωρίζω τα περισσότερα παιδιά και τους νοιώθω σαν οικογένεια μου. Ο στόχος μας είναι το νταμπλ και όπως έχω ξαναπεί όταν φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ωθεί να σκέφτεσαι μόνο αυτό και μόνο αυτό πρέπει να είναι. Εύχομαι μια πολύ καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να καταφέρουμε τους στόχους που θέτουμε». 

Δημήτρης Τζηράς: «Χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Βρήκα γνώριμα πρόσωπα, με όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε χρόνια, είμαστε μαζί και στην Εθνική ομάδα. Έχουν γίνει πολύ καλές προσθήκες ξένων, θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, οι στόχοι της ομάδας είναι γνωστοί. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ εγώ είναι πως θα δουλέψουμε σκληρά, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας στην Ελλάδα και γιατί όχι και μια καλή πορεία στην Ευρώπη».