Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο MVP της όγδοης αγωνιστικής της Volley League

Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο MVP της όγδοης αγωνιστικής της Volley League

Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της όγδοης αγωνιστικής της Volley League.

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Σαλβαντόρ Ιντάλγκο αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της όγδοης αγωνιστικής της Volley League. Ο Κουβανός παίκτης ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Πειραιά στη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1 σετ.

Η 8η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με τον εξ αναβολής αγώνα Φοίνικα - Μίλωνα. Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο με 6 στο Index ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.

Ο Κουβανός ακραίος είχε 20 πόντους με 16/26 τελειωμένες επιθέσεις και ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 62%. Επίσης πήρε 3 άσους από το σερβίς και 1 πόντο από το μπλοκ. Στην υποδοχή είχε 26 προσπάθειες με 5 λάθη και ποσοστά 27% και 12% τέλειες.

Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola μετά την 1η αγωνιστική της σεζόν 2022-23. Είναι η 129η φορά που παίκτης του Ολυμπιακού αναδείχτηκε MVP από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός και η τρίτη μέσα στη σεζόν 2023-24 μετά τη διάκριση του Ραφαήλ Κουμεντάκη στη 10η αγωνιστική και του Τόντσεκ Στερν την 13η αγωνιστική.

Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο είναι γεννημένος 27/12/1985, έχει ύψος 1.98, αγωνίζεται ακραίος, φοράει τη φανέλα με το Νο 23 και είναι η δεύτερη σεζόν στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της διάκρισης στον Σαλβαντόρ Ιντάλγκο έγινε από τον προπονητή του Ντανιέλ Καστελάνι και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος δήλωσε: «Θέλω να πω ευχαριστώ για το βραβείο του MVP. Ειδικά τους συμπαίκτες μου που με βοηθούν καθημερινά, καθώς και το προπονητικό μας επιτελείο. Νιώθω ευλογημένος για το βραβείο. Θα συνεχίσω να είμαι ταπεινός, θα δουλεύω στο γήπεδο. Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο στο γήπεδο για να βοηθάμε την ομάδα και τον κόσμο μας».

Η DREAM TEAM ΒΙΚΟΣ COLA ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE 2023-24

MVP ΒΙKOΣ COLA 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα [Γερμανία] (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) (ακραίος)

Πασαδόρος: Ντράγκαν Τράβιτσα [Ιταλία] (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Διαγώνιος: Στεφάν Οκοσάνοβιτς [Σερβία] (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)

Κεντρικοί: Αχιλλέας Μπάσης (Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων), Αλέν Παγιένκ [Σλοβενία] (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Λίμπερο: Μενέλαος Κοκκινάκης (Π.Α.Ο.Κ.)

Ακραίοι: Ρέγκο Ρικάρντο [Βραζιλία] (Α.Ο.Π.Κηφισιάς), Αξέλ Τρούχτσεφ [Γαλλία] (Π.Α.Ο.Κ.)