Διακοπή λόγω βροχής στο ματς του Τσιτσιπά - Την Κυριακή η συνέχεια του αγώνα

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Διακοπή λόγω βροχής στο ματς του Τσιτσιπά - Την Κυριακή η συνέχεια του αγώνα

Sportal newsroom 22:39 - 13.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 13.05.2023
Η βροχή διέκοψε τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νούνο Μπόργκες.

Η βροχή τα έκανε... μούσκεμα στο ματς του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νούνο Μπόργκες. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-3 και στο δεύτερο ήταν μπροστά με 4-3 και σέρβιρε. 

Η βροχή όμως που έπεφτε εκείνη την ώρα στη Ρώμη οδήγησε τον διαιτητή του αγώνα να διακόψει την αναμέτρηση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών οι αγώνες δεν πρόκειται να ξεκινήσουν πριν τις 10 βράδυ ώρα Ελλάδας (9 τοπική ώρα). 

Νεότερη ενημέρωση των διοργανωτών, λίγο μετά τις 10 το βράδυ ανέφερε ότι οι βραδινοί αγώνες θα συνεχιστούν την Κυριακή μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρόγνωση του καιρού δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία και τις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται ότι η βροχή προκάλεσε πολλά προβλήματα στο πρόγραμμα των αγώνων του Masters της Ρώμης. Τα γήπεδα του τουρνουά δεν έχουν οροφή κι έτσι οι αγώνες είναι έρμαιο των καιρικών συνθηκών. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά να ολοκληρωθεί την Κυριακή, αν οι συνθήκες δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή του το βράδυ του Σαββάτου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκριθεί στον τρίτο γύρο, τότε θα αντιμετωπίσει τον Λορέντζο Σόνεγκο. Ο Ιταλός πρόλαβε τη βροχή και νίκησε σε δύο σετ τον Ιάπωνα Νισιόκα. 

Περισσότερα σε λίγο...