Αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο

Πέτρος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:48 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 12.04.2023

Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα των Αρέβαλο/Ροζέρ και αποχαιρέτησαν το τουρνουά του διπλό στο Μόντε Κάρλο.

Στη φάση των «16» ολοκληρώθηκε η παρουσία των αδερφών Τσιτσιπά στο διπλό του Μόντε Κάρλο. Οι δύο Έλληνες τενίστες ηττήθηκαν με 6-2, 6-7(5), 5-10 από τους Μαρσέλο Αρέβαλο/Τζούλιεν Ροζέρ και δεν μπόρεσαν να περάσουν στα προημιτελικά.

Το εμπόδιο που είχαν να ξεπεράσουν οι δύο Έλληνες τενίστες ήταν υψηλό. Μιλάμε, άλλωστε, για το Νο.3 του ταμπλό του Μόντε Κάρλο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στρέφει πλέον την προσοχή του στους αγώνες του μονού. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Τζάρι στον τρίτο γύρο.

Οι δύο Έλληνες τενίστες δέχθηκαν μπρέικ στο πρώτο, μόλις γκέιμ του αγώνα. Οι Αρέβαλο/Ροζέρ έκαναν νέο μπρέικ και κατέκτησαν το πρώτο σετ με σχετική άνεση.

Το δεύτερο σετ εξελίχθηκε διαφορετικά. Οι Αρέβαλο/Ροζέρ ξεκίνησαν με μπρέικ αλλά τα αδέρφια Τσιτσιπά βρήκαν απάντηση έχοντας τριπλό μπρέικ πόιντ στο έκτο γκέιμ του δεύτερου σετ. Όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ με τους δύο Έλληνες τενίστες να δείχνουν τεράστια αποθέματα ψυχής μετά το διπλό μίνι μπρέικ που δέχθηκαν και να οδηγούν τον αγώνα στο σούπερ τάι μπρέικ.

Εκεί, οι Έλληνες τενίστες έκαναν δύο μπρέικ και προηγήθηκαν με 4-0. Στη συνέχεια όμως δεν κατάφεραν να σερβίρουν με την ίδια επιτυχία και οι αντίπαλοί τους δεν έχασαν πόντο από το 5-5 και πήραν τη νίκη.