Συνεχίζει απτόητος ο Τζόκοβιτς, «έπεσε» με ψηλά το κεφάλι ο Μάρεϊ - Όλα τα ζευγάρια των «16»
i

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει τη νίκη επί του Ντιμιτρόφ/© Photo by Quinn Rooney/Getty Images

Συνεχίζει απτόητος ο Τζόκοβιτς, «έπεσε» με ψηλά το κεφάλι ο Μάρεϊ - Όλα τα ζευγάρια των «16»

Sportal newsroom 14:15 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 21.01.2023

Μόνο για ένα σετ δυσκολεύτηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Βούλγαρο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ ο Άντι Μάρεϊ αποκλείστηκε έπειτα από μάχη κόντρα στον Ισπανό, Μπαουτίστα-Άγκουτ.

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Νόβακ Τζόκοβιτς την παρουσία του στο Australian Open, παρά τις ενοχλήσεις που εξακολουθεί να νιώθει ο Σέρβος τενίστας, καθώς επιβλήθηκε 3-0 του Βούλγαρου Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κόντρα στον οποίο δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ.

Συγκεκριμένα, αυτό κρίθηκε στο τάι-μπρέικ, με τον Νόλε να τι κατακτά με 9-7 και στη συνέχεια έχοντας βρει ρυθμό, δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στο 6-3 και στο 6-4. Επόμενος αντίπαλος για τον Τζόκοβιτς είναι ο Αυστραλός, Άλεξ Ντε Μινόρ, που είχε πολύ εύκολο έργο κόντρα στον Μπονζί (3-0).

Από εκεί και πέρα, «αντίο» είπε ο Άντι Μάρεϊ, που πρόλαβε να αποτελέσει ένα από τα κυριότερα πρόσωπα του τουρνουά, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από τον Ισπανό, Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Άγκουτ. Ο Ισπανός πήρε το πρώτο σετ με 6-1, με τον Μάρεϊ να δείχνει ψυχή και να ισοφαρίζει σε 1-1 επικρατώντας στη διαδικασία του τάι-μπρέικ. Παρ’ όλα αυτά, ο φανερά ταλαιπωρημένος, Μάρεϊ, δεν είχε πολλές αντιστάσεις στη συνέχεια και με 6-3, 6-4 αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «16» του Australian Open:

Νισιόκα-Κατσάνοφ
Χούρκατς-Κόρντα

Τσιτσιπάς-Σίνερ
Λεχέτσκα-Αλιασίμ

Ρούμπλεφ-Ρουν
Ντε Μινόρ-Τζόκοβιτς

Σέλτον-Βολφ
Μπαουτίστα-Άγκουτ - Πολ