H πρώην καλύτερη τενίστρια του κόσμου επιστρέφει στη δράση!

Η Καρολάιν Βοζνιάκι

i

© Intime

H πρώην καλύτερη τενίστρια του κόσμου επιστρέφει στη δράση!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:25 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:25 - 29.06.2023

Την επιστροφή της στο τένις ανακοίνωσε η πρώην κορυφαία αθλήτρια στο είδος, Καρολίνα Βοζνιάκι, η οποία δήλωσε έτοιμη να πετύχει ξανά τους στόχους της.

Στις 6 Δεκεμβρίου του 2019 η Καρολίνα Βοζνιάκι ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αποσυρθεί από την επαγγελματική αντισφαίριση, μετά το Αυστραλιανό Όπεν 2020 το οποίο έλαβε χώρα τον Ιανουάριο. Τρία σχεδόν χρόνια αργότερα η πρώην κορυφαία τενίστρια ετοιμάζεται να κάνει το «μπαμ», επιστρέφοντας στην ενεργό δράση.

«Έχω ακόμα στόχους στο τένις»

Πιο αναλυτικά, η 33χρονη ανακοίνωσε μέσω Instagram την επιστροφή στα court, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι: «Τα τελευταία τρία χρόνια έμεινα εκτός παιχνιδιού, έγινα μητέρα και τώρα έχω δύο όμορφα παιδιά για τα οποία είμαι πολύ ευγνώμων.

 Αλλά έχω ακόμα στόχους στο τένις που θέλω να πετύχω. Είμαι πίσω στο παιχνίδι και ανυπομονώ...». Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η απόφαση «αγκαλιάστηκε» από τους υποστηρικτές της, οι οποίοι έσπευσαν να τη στηρίξουν στα social media.

Το πλάνο της Βοζνιάκι είναι να παίξει στο πρώτο Grand Slam της σεζόν. Η ιστορία την έχει φέρει στην κορυφή της λίστας WTA, την οποία κατέλαβε για 71 εβδομάδες, κατακτώντας 30 τίτλους και κερδίζοντας συνολικά 633 αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια αποτελεί την τελευταία πρωταθλήτρια Grand Slam που επέστρεψε στο τένις αφού έγινε μητέρα, ενώ στη λίστα περιλαμβάνονται επίσης οι Σερένα Ουίλιαμς, Κιμ Κλίστερς και Βικτόρια Αζαρένκα.