Κατηγορούμενος σε δίκη ο Ζβέρεφ για ξυλοδαρμό της πρώην γυναίκας του: «Είναι σκάνδαλο»

Αλεξάντερ Ζβέρεφ

i

© Intime

Κατηγορούμενος σε δίκη ο Ζβέρεφ για ξυλοδαρμό της πρώην γυναίκας του: «Είναι σκάνδαλο»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:01 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:04 - 15.01.2024

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα δικαστεί τον ερχόμενο Μάιο στο Βερολίνο, για τις κατηγόριες της σωματικής κακοποίησης και πρόκληση βλάβης στην υγεία της πρώην συντρόφου του, Μπρέντα Πατέα.

Τον Μάιο θα μάθει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αν θα κριθεί ένοχος σε δεύτερο βαθμό, για την κατηγορία ξυλοδαρμού της πρώην συντρόφου του, Μπρέντα Πατέα κατά τη διάρκεια λογομαχίας μεταξύ του ζευγαριού. 

Σε δήλωσή της στην DW, η εκπρόσωπος του δικαστηρίου Λίζα Τζάνι τόνισε: «Η κύρια ακρόαση για την υπόθεση θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2024. Θα ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες ημέρες».

Στο γερμανικό δίκαιο, η ποινική διαταγή χρησιμοποιείται από την εισαγγελία όταν κρίνει ότι η δίκη δεν είναι απαραίτητη, για παράδειγμα όταν η υπόθεση είναι σχετικά απλή και υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που να υποστηρίζουν τις κατηγορίες. Δεδομένου ότι ο Γερμανός τενίστας έχει καταθέσει έφεση κατά αυτής της ποινής, όπου του επιβλήθηκε πρόστιμο 450.000 ευρώ. 

Σε συνέντευξη Τύπου ο Ζβέρεφ χαρακτήρισε την ποινική απόφαση του δικαστηρίου που του επέβαλλε πρόστιμο 450.000 ευρώ ως «πλήρη ανοησία». 

Θυμίζουμε πως η ATP είχε ερευνήσει μια άλλη υπόθεση του Ζβέρεφ για κακοποίηση στην πρώην σύντροφό του Όλια Σαρίποβα, αλλά η έρευνα έκλεισε τον Ιανουάριο του 2023 λόγω ανεπάρκειας στοιχείων. 

Αυτή τη στιγμή ο Γερμανός τενίστας βρίσκεται στη Μελβούρνη και αύριο κάνει πρεμιέρα στο Australian Open κόντρα στον συμπατριώτη του, Ντόμινικ Κέπφερ.