Κόντρα στην Πεγκούλα η Σάκκαρη για την πρόκριση στον τελικό της Ντόχα
i

Μαρία Σάκκαρη / © Intime

Κόντρα στην Πεγκούλα η Σάκκαρη για την πρόκριση στον τελικό της Ντόχα

Sportal newsroom 11:58 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 17.02.2023

Η Μαρία Σάκκαρη κοντράρεται με την Τζέσικα Πεγκούλα στα ημιτελικά του τουρνουά της Ντόχα.

Ώρα ημιτελικού για τη Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κοντράρεται με την Τζέσικα Πέγκουλα με στόχο την πρόκριση στον πρώτο της τελικό για το 2023.

Η Σάκκαρη σημείωσε κόντρα στην Γκαρσιά την πρώτη της νίκη απέναντι σε τενίστρια του Top-5 για φέτος. Η 27χρονη Ελληνίδα έπιασε σπουδαία απόδοση κόντρα στη Γαλλίδα με το δεύτερο και τρίτο σετ να κρίνεται στο τάι μπρέικ.

Η Σάκκαρη και η Αμερικανίδα αντίπαλός της βρέθηκαν τέσσερις φορές το 2022 και σημείωσαν από δύο νίκες η καθεμιά. Ωστόσο, η Σάκκαρη έχει δύο ακόμη νίκες το 2019 στο Ίστμπουρν και το 2021 στο Μαϊάμι.

Οι ώρες και τα κανάλια που θα δούμε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και τον ημιτελικό της Σάκκαρη
ΜΠΑΣΚΕΤ

10:40 - 17.02.2023

Οι ώρες και τα κανάλια που θα δούμε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και τον ημιτελικό της Σάκκαρη

Ο ημιτελικός της Σάκκαρη κόντρα στην Πεγκούλα για το Qatar Open και οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Αρης και Παναθηναϊκός - Κολοσσός, για το Final 8 του Κυπέλλου μπάσκετ ανδρών, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Παρασκευής (17/02).

«Τίποτα δεν είναι εύκολο, έχουμε ξαναπαίξει με την Πεγκούλα. Είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος, έχει πολύ καλές σεζόν, πρέπει να ξεκουραστώ και να προσπαθήσω για το καλύτερο», ανέφερε η Μαρία Σάκκαρη για την επικείμενη αναμέτρηση των δύο αθλητριών.

Ο αγώνας της Σάκκαρη με την Πεγκούλα θα ξεκινήσει στις 15:30 το μεσημέρι. Στον άλλον ημιτελικό, η Ίγκα Σβιόντεκ θα παίξει με τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα. Η αθλήτρια από την Πολωνία και Νο.1 του κόσμου θέλει να ανακάμψει μετά τον αποκλεισμό της στη φάση των «16» του Australian Open.