Η χημεία της Κέιτ Μίντλετον με τον Φέντερερ πυροδότησε ξανά τις φήμες πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι (vids)

Η χημεία της Κέιτ Μίντλετον με τον Φέντερερ πυροδότησε ξανά τις φήμες πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι (vids)

Sportal newsroom 19:15 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 27.06.2023

Η Κέιτ Μίντλετον έπαιξε τένις με τον Ρότζερ Φέντερερ για μία ταινία μικρού μήκους φουντώνοντας τις φήμες περί σχέσης.

Μπαλίτσα... άλλου επιπέδου έπαιξε η Κέιτ Μίντλετον με τον Ρότζερ Φέντερερ. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο Ελβετός θρύλος του τένις συμμετείχαν σε ένα βίντεο που εξυμνούσε τα ball boys και τα ball girls, τους αφανείς ήρωες του τένις.

Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν σε μία μικρού μήκους ταινία του Wimbledon με αφορμή και την έναρξη της διοργάνωσης. Το βρετανικό major ξεκινάει στις 3 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί δύο εβδομάδες αργότερα.

Κοιτώντας κανείς τις φωτογραφίες και τα βίντεο θα δει τη χημεία που έχουν μεταξύ τους η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο Ρότζερ Φέντερερ. Τα σκανδαλοθηρικά έντυπα και σάιτ της Μεγάλης Βρετανίας πηγαίνουν ένα βήμα πιο πέρα και αναφέρουν ότι οι δυο τους έχουν κάτι παραπάνω από μία απλή φιλία.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ελβετός πρώην τενίστας απολαμβάνει πρωτοφανών προνομίων στη βασιλική αυλή. Ο Φέντερερ έχει κάνει μαθήματα τένις στον πρίγκιπα Τζορτζ και τα βρετανικά ταμπλόιντ κάνουν αναγωγή με την πριγκίπισσα Νταϊάνα που είχε σχέση με τον καθηγητή ιππασίας της. Κάποιες θεωρίες συνωμοσίας μάλιστα ανέφεραν ότι ο δάσκαλος είναι ο πραγματικός πατέρας του Χάρι.

Ο γάμος του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον δεν διάγει τις καλύτερες μέρες του. Οι χωριστές εμφανίσεις των δύο είναι όλο και πιο συχνές φουντώνοντας τις φήμες περί χωρισμού. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 σε μία μεγαλειώδη τελετή. Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Ο «άγνωστος» Φέντερερ - Περισσότερα από μισό εκατομμύριο παιδιά εκπαιδεύονται χάρη σε αυτόν
ΤΕΝΙΣ

11:34 - 23.06.2023

Ο «άγνωστος» Φέντερερ - Περισσότερα από μισό εκατομμύριο παιδιά εκπαιδεύονται χάρη σε αυτόν

Ο Ρότζερ Φέντερερ έγραψε τη δική του ιστορία στο χώρο του τένις με αμέτρητους τίτλους και προσφέροντας απαράμιλλο θέμα. Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά του Ελβετού θρύλου μέσω του ιδρύματος του και των φιλανθρωπιών του.

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποχώρησε από το επαγγελματικό τένις τον Σεπτέμβριο του 2022. Ο Ελβετός θρύλος έχει κατακτήσει 20 Grand Slam ενώ μέτρησε στην καριέρα του πάνω από χίλιες νίκες.

Ο Ρότζερ Φέντερερ παντρεύτηκε το 2009 με τη σύζυγό του, Μίρκα Βάβρινετς. Το ζευγάρι απέκτησε την ίδια χρονιά δίδυμα κορίτσια και πέντε χρόνια αργότερα δίδυμα αγόρια.