Στον αγώνα του Τζόκοβιτς με τον Αλκαράθ ο Μάικ Τάισον

Στον αγώνα του Τζόκοβιτς με τον Αλκαράθ ο Μάικ Τάισον

Sportal newsroom 19:02 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:02 - 09.06.2023

Ο Μάικ Τάισον είδε από κοντά στον ημιτελικό του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κάρλος Αλκαράθ στο Roland Garros.

Η «τιτανομαχία» του Κάρλος Αλκαράθ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Roland Garros συγκέντρωσε πολλές διασημότητες στο Philippe Chatrier, ανάμεσά τους και τον Μάικ Τάισον. Ο πασίγνωστος πυγμάχος είναι γνωστός φαν του τένις και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά στον σπουδαίο αγώνα.

Ο Μάικ Τάισον είχε μιλήσει σε παλαιότερο podcast για τη σχέση του με το τένις. Ο πυγμάχος είχε πει ότι το συγκεκριμένο σπορ του άλλαξε τη ζωή, ενώ είχε αποκαλύψει ότι λατρεύει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μαγική στιγμή στον ημιτελικό του Roland Garros: Ο Αλκαράθ πήρε τον πόντο της χρονιάς και ο Τζόκοβιτς υποκλίθηκε χαμογελαστός στον 20χρονο (vid)
ΤΕΝΙΣ

17:43 - 09.06.2023

Μαγική στιγμή στον ημιτελικό του Roland Garros: Ο Αλκαράθ πήρε τον πόντο της χρονιάς και ο Τζόκοβιτς υποκλίθηκε χαμογελαστός στον 20χρονο (vid)

Ο Κάρλος Αλκαράθ πήρε έναν εκπληκτικό πόντο στον ημιτελικό του Roland Garros κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, που ανάγκασε τον σπουδαίο αντίπαλό του να υποκλιθεί στο ταλέντο του.

«Μου άνοιξε τους ορίζοντες και είμαι ευγνώμων που έχω μπει σε αυτό το σπορ και έχω γνωρίσει σχεδόν τους πάντες. Μου άλλαξε τη ζωή. Όλη η ζωή μας άλλαξε γύρω από το τένις. Νόμιζα πως όλα ήταν καλά από την στιγμή που έβγαζα χρήματα, όμως αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το να δω την κόρη μου να παίζει τένις. Αυτή είναι το Νο1 στη ζωή μας πλέον», ανέφερε ο Τάισον.

«Την βλέπω να μεταμορφώνεται σε κάτι που δεν είχα δει πριν και δεν θα γινόταν αν δεν είχε εμπλακεί με το τένις. Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση. Στα 11-12 της χρόνια έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Είναι πειθαρχημένη. Σηκώνεται, ετοιμάζει το γεύμα της, κάνει το μπάνιο της και πάει στο γυμναστήριο από τις 7 ή τις 8 το πρωί. Θα μείνει εκεί ως τις 4 το απόγευμα. Είναι αφοσιωμένη σε αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της», διευκρίνισε ο πασίγνωστος πυγμάχος.

«Ο Τζόκοβιτς είναι ο αγαπημένος μου αυτή τη στιγμή. Όταν είναι σε καλή κατάσταση, μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει. Είναι ο αγαπημένος μου για τον τρόπο που επέστρεψε μετά από τραυματισμό και κέρδιζε τύπους όπως ο Ναδάλ και ο Φέντερερ. Πραγματικός μαχητής», δήλωσε ο Τάισον.