Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Βερολίνο

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Βερολίνο

Πηνελόπη Παπαδήμου 21:41 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 20.06.2023

Λίγες ώρες θα πρέπει να περιμένει η Μαρία Σάκκαρη για να αγωνιστεί κόντρα στην Αλιζέ Κορνέ στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Βερολίνου.

Οι καιρικές συνθήκες μετέθεσαν την πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στην Αλιζέ Κορνέ στο τουρνουά του Βερολίνου στο μονό. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επρόκειτο να παίξει το βράδυ της Τρίτης.

Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες έφεραν πολύ πίσω το πρόγραμμα. Ο αγώνας της Σινιάκοβα με την Γκοφ ξεκίνησε λίγο μετά την οκτώ το βράδυ με αποτέλεσμα η αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Κορνέ να πάει μετά τις 21:30 το βράδυ.

Ο φωτισμός στο κορτ δεν ήταν επαρκής για τη διεξαγωγή του αγώνα. Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, ο αγώνας της Σάκκαρη με την Κορνέ θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουνίου γύρω στις 12 το μεσημέρι.

Η Μαρία Σάκκαρη θα έχει την ευκαιρία να πάρει «εκδίκηση» από τη Γαλλίδα αντίπαλό της. Θυμίζουμε ότι η Κορνέ είχε αποκλείσει την Ελληνίδα τενίστρια στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Νότιγχαμ. Στο head to head, η Σάκκαρη προηγείται, πάντως, αφού μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Σημειώνεται ότι η Μαρία Σάκκαρη αγωνίστηκε και στο τουρνουά του διπλού. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και η συμπαίκτριά της Πέτρα Μάρτιτς αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο από τις Τσέχες Κατερίνα Σινιάκοβα και Μαρκέτα Βοντρούσοβα

Ο καιρός, πάντως, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στη διοργάνωση. Οι αναμετρήσεις της Ποντορόσκα με τη Μασάροβα και της Αζαρένκα με τη Σάσνοβιτς διακόπηκαν εξαιτίας έλλειψης φωτισμού.