Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Ίστμπορν

Μαρία Σάκκαρη

i

Μαρία Σάκκαρη/ ©Intime

Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Ίστμπορν

Η Ουκρανή Ανχελίνα Καλίνινα είναι η πρώτη αντίπαλος της Σάκκαρη στο τουρνουά του Ίστμπορν.

Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε τις αντιπάλους της στο τουρνουά του Ίστμπορν. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την Ανχελίνα Καλίνινα από την Ουκρανία, Νο.26 στον κόσμο.

Αν η Σάκκαρη προκριθεί στον δεύτερο γύρο, θα αγωνιστεί με τη νικήτρια του αγώνα Πλίσκοβα-Μέρτενς στη φάση των «16». Στα προημιτελικά η πιθανότερη αντίπαλος της Σάκκαρη είναι η Καρολίν Γκαρσιά.

Υποψήφιες αντίπαλοι της Ελληνίδας τενίστριας στα ημιτελικά είναι η Ονς Ζαμπέρ και η Πέτρα Κβίτοβα. Η Τσέχα είναι κάτοχος του τίτλου και έχει επικίνδυνη πρεμιέρα στη διοργάνωση απέναντι στη Γέλενα Οσταπένκο.

Επικεφαλής του ταμπλό είναι η Έλενα Ριμπάκινα, που έχει στην πλευρά της τις Τζέσικα Πεγκούλα και Κόκο Γκοφ. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 26 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 1η Ιουλίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν αποκλείεται η Μαρία Σάκκαρη να αποσύρει τη συμμετοχή της. Η Ελληνίδα τενίστρια έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Βερολίνου και ενδέχεται να θέλει μέρες ξεκούρασης μέχρι το Wimbledon που ξεκινάει στις 3 Ιουλίου.

Πιθανοί προημιτελικοί (με βάση το ranking)

Ριμπάκινα-Χαντάντ Μάια

Πεγκούλα-Γκοφ

Κβίτοβα-Ζαμπέρ

Σάκκαρη-Γκαρσιά