Η Ντόνα Βέκιτς αντίπαλος της Σάκκαρη στα ημιτελικά του Βερολίνου - Στις 4 το απόγευμα ο αγώνας

Μαρία Σάκκαρη

i

©Intime

Η Ντόνα Βέκιτς αντίπαλος της Σάκκαρη στα ημιτελικά του Βερολίνου - Στις 4 το απόγευμα ο αγώνας

Πηνελόπη Παπαδήμου 13:23 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 24.06.2023

Την καλή της φίλη, Ντόνα Βέκιτς, θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στην τετράδα του τουρνουά του Βερολίνου.

Την Ντόνα Βέκιτς θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στα ημιτελικά του τουρνουά της Βερολίνου. Η τενίστρια από την Κροατία επιβλήθηκε με 6-2, 7-6(0) της Αβανεσιάν και πήρε το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης. Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στα δύο σετ κόντρα στη Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Η Βέκιτς πήρε με μεγάλη άνεση το πρώτο σετ. Στη συνέχεια, η αντίπαλός της, ανέβασε την απόδοσή της από τη γραμμή του σερβίς και το δεύτερο σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ.

Εκεί, η Βέκιτς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της. Η τενίστρια από την Κροατία κυριάρχησε απόλυτα και πήρε την πρόκριση μετά από μία ώρα και 33 λεπτά αγώνα.

Η Σάκκαρη και η Βέκιτς διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Στο head to head η Κροάτισσα έχει «πάρει τον αέρα» της Σάκκαρη αφού έχει πέντε νίκες σε 8 αναμετρήσεις που έχουν δώσει μεταξύ τους. Ο αγώνας της Σάκκαρη με τη Βέκιτς θα γίνει στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου αφού το πρόγραμμα πήγε πολύ πίσω εξαιτίας της βροχόπτωσης της Παρασκευής. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Σάκκαρη είχε φτάσει και πέρσι μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου. Τότε, είχε ηττηθεί από την Μπελίντα Μπέντσιτς. Σε περίπτωση που η Σάκκαρη κατακτήσει τον τίτλο στο Βερολίνο, τότε θα ανέβει στο Νο.6 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Στο άλλο μισό του ταμπλό, η Αλεξάντροβα πήρε την πρόκριση χωρίς να αγωνιστεί αφού η Κουντερμέτοβα αποσύρθηκε από τον ρωσικό «εμφύλιο». Η τενίστρια περιμένει την αντίπαλό της από τον προημιτελικό της Καρολίνα Γκαρσιά με την Πέτρα Κβίτοβα. Ο δεύτερος ημιτελικός της διοργάνωσης θα γίνει το Σάββατο. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής 25 Ιουνίου.