Η ώρα και το κανάλι του προημιτελικού της Σάκκαρη με την Γκοφ

Μαρία Σάκκαρη

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Η ώρα και το κανάλι του προημιτελικού της Σάκκαρη με την Γκοφ

Sportal newsroom 15:12 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 05.10.2023

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του China Open μετά την επικράτηση επί της Κινέζας Γουάνγκ και θα αντιμετωπίζει στον αυριανό (6/10) ημιτελικό την Γκοφ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβλήθηκε με 2-1 σετ (6-4, 2-6, 6-3) της Κινέζας Γουάνγκ και στις «8» θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ, νικήτρια του US Open πριν από λίγο καιρό.

Πρόκειται για την 4η συνεχόμενη πρόκριση της Σάκκαρη σε προημιτελικό με την Ελληνίδα τενίστρια να προετοιμάζεται ήδη για την μεγάλη αναμέτρηση με την Γκοφ.

Η Σάκκαρη θέλει οπωσδήποτε νίκη προκειμένου να μπει στην τετράδα και να αναπτερώσει τις ελπίδες της για πρόκριση στο WTA Finals.

Το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο με την Αμερικανίδα τενίστρια να μετράει 15 σερί νίκες και 22 στα τελευταία 23 παιχνίδια.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί δεύτερος στο κεντρικό γήπεδο και όχι πριν από τις 09:30 ώρα Ελλάδος.

Θα προηγηθεί στις 07:30 το παιχνίδι της Ιγκα Σβιόντεκ με την Καρολίν Γκαρσία, από το οποίο θα προκύψει και η αντίπαλος στα ημιτελικά για την Σάκκαρη και την Γκοφ, ενώ αμέσως μετά, περίπου στις 11:30, θα διεξαχθεί ο τρίτος ημιτελικός μεταξύ της Οσταπένκο και της Σαμσόνοβα.

Στις 14:30 ώρα Ελλάδος, η Ριμπάκινα θα παίξει με μία εκ των Σαμπαλένκα και Παολίνι. O αγώνας της Σάκκαρη με την Γκοφ, θα μεταδοθεί από το NovaSports 6.