Στην ημιτελική φάση ολοκληρώθηκε η πορεία της Σάκκαρη στο Madrid Open

Μαρία Σάκκαρη

i

Μαρία Σάκκαρη/© Photo by Robert Prange/Getty Images

Στην ημιτελική φάση ολοκληρώθηκε η πορεία της Σάκκαρη στο Madrid Open

Sportal newsroom 18:40 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:50 - 04.05.2023

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αρίνα Σαμπαλένκα, ηττήθηκε 2-0 και αποκλείστηκε στην ημιτελική φάση του Madrid Open.

Δεν άντεξε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Αρίνα Σαμπαλένκα, που επιβλήθηκε 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Madrid Open. Η πορεία της Σάκκαρη στη Μαδρίτη ήταν εξαιρετική, ωστόσο το εμπόδιο της Λευκορωσίδας στα ημιτελικά του τουρνουά αποδείχθηκε ανυπέρβλητο.

Το Νο2 στην Παγκόσμια κατάταξη είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε με το επιβλητικό της παιχνίδι απέναντι στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Η Σάκκαρη είχε θέμα στο σερβίς της, έπαιξε πολύ πάνω από το φιλέ και αυτή η συνθήκη ευνόησε την πιο δυνατή αντίπαλο της.

Η Σαμπαλένκα μπήκε φουριόζα στον ημιτελικό και προηγήθηκε γρήγορα 3-0 σετ. Πήρε ωστόσο πληρωμένη απάντηση, με τη Σάκκαρη να κάνει ίδιο σερί και να ισοφαρίζει σε 3-3. Όμως η 27χρονη Ελληνίδα απώλεσε δύο ευκαιρίες για νέο break, με τη Σαμπαλένκα να κρατάει το σερβίς της και με το δεύτερο δικό της break να παίρνει το πρώτο σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ η Σαμπαλένκα επέβαλλε τον ρυθμό της και επικράτησε ολοκληρωτικά, φτάνοντας στο 6-1 και το 2-0 για να εξασφαλίσει την πρόκριση της στον τελικό του τουρνουά.

Tags: