Πότε είναι ο τελικός της Μαρίας Σάκκαρη

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Πότε είναι ο τελικός της Μαρίας Σάκκαρη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:57 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 23.09.2023

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση για τον τελικό στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Κάρολαϊν Ντόλχαϊντ (Νο111) τα ξημερώματα της Κυριακής (24/9).

Η Μαρία Σάκκαρη με σπουδαία εμφάνιση επικράτησε με 2-0 (6-3, 6-0) σετ την Καρολίν Γκαρσία και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ήταν επιβλητική και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλο.

Στον τελικό, η 28χρονη τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα και Νο111 του κόσμου, Κάρολαϊν Ντόλχαϊντ, με το σπουδαίο αυτό ματς να είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Κυριακής (24/9) στις 03:00. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο τελικός θα μεταδοθεί από το Novasports 6.

Αυτός θα είναι ο 9ος τελικός στην καριέρα της Σάκκαρη και 2ος για φέτος μετά το 500άρι της Ουάσινγκτον, όπου είχε ηττηθεί από την Κόκο Γκοφ

Σάκκαρη: «Έχω στόχο να βγω έξω με χαμόγελο και να απολαύσω την τελευταία μου μέρα για φέτος στη Γουαδαλαχάρα»

Η Μαρία Σάκκαρη μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει εισπράξει στο Μεξικό από τον κόσμο, η οποία και την βοήθησε να πάρει αυτή τη μεγάλη πρόκριση και τόνισε πως μετά από αρκετό διάστημα βρήκε ξανά το χαμόγελό της.

«Ένιωθα πως αυτό είναι το μέρος που θα με βοηθήσει να ξεπεράσω κάποια εμπόδια και κάποια δύσκολα συναισθήματα. Δεν ήθελα να γυρίσω στο US Open, γιατί αυτό ανήκει στο παρελθόν, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στον τελικό και θα μείνω εδώ μέχρι το τέλος του τουρνουά. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο για φέτος.

Το προηγούμενο παιχνίδι μας (με την Γκαρσία) ήταν από τα δυσκολότερα που έχω παίξει στην καριέρα μου. Στόχος μου σήμερα ήταν να χαμογελάω, να το απολαύσω, να βγω έξω και να το διασκεδάσω. Είναι κάτι που δεν είχα νιώσει εδώ και αρκετό καιρό. Έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου ότι αν δεν μπορέσω να το νιώσω εδώ, τότε πού; Έχω ακόμα ένα ματς και θα έχω τον ίδιο στόχο. 

Να βγω έξω με χαμόγελο και να απολαύσω την τελευταία μου μέρα για φέτος στη Γουαδαλαχάρα. Δεν έχω νιώσει αλλού τέτοια αγάπη, γι' αυτό λέω συνεχώς πως είναι σαν το τουρνουά της πατρίδας μου. Επαναλαμβάνομαι, αλλά η στήριξη αυτή είναι το κάτι άλλο. Είμαι χαρούμενη που το ζω, υπάρχει λόγος που λέω ότι η πόλη αυτή είναι το δεύτερο σπίτι μου.

Το χρηματικό έπαθλο που εξασφάλισε η Μαρία Σάκκαρη με την πρόκριση στον τελικό
ΤΕΝΙΣ

08:39 - 23.09.2023

Το χρηματικό έπαθλο που εξασφάλισε η Μαρία Σάκκαρη με την πρόκριση στον τελικό

Η Μαρία Σάκκαρη ισοπέδωσε με 2-0 (6-3, 6-0) σετ την Καρολίν Γκαρσία, πήρε την πρόκριση για τον τελικό στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα, ενώ παράλληλα εξασφάλισε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Μακάρι να μπορούσα να βρίσκομαι εδώ περισσότερο καιρό μέσα στη σεζόν, όμως ταξιδεύω πολύ και δεν υπάρχει χρόνος. Νιώθω σα να έχω οικογένεια εδώ, είμαι πολύ τυχερή που έχω εδώ όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους».