Σάκκαρη: «Είμαι έτοιμη να κερδίσω Grand Slam»

Σάκκαρη: «Είμαι έτοιμη να κερδίσω Grand Slam»

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:49 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 22:50 - 20.05.2024

Έτοιμη για να κερδίσει έναν Grand Slam τίτλο δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη.

Γεμάτη αυτοπεποίθηση είναι η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών σε δηλώσεις της στο tennischannel είπε ότι είναι έτοιμη να κερδίσει κάποιον Grand Slam τίτλο.

«Είμαι έτοιμη», αποκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμη να κερδίσει κάποιο Grand Slam. «Μπορεί να μη γίνει ποτέ, κανείς δεν ξέρει, αλλά είναι σίγουρο πως είμαι έτοιμη. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να τα καταφέρω. Δεν βάζω πίεση στον εαυτό μου. Πολλές φορές πάω για ύπνο και, είναι αστείο, οραματίζομαι τον εαυτό μου να κερδίζει ένα Grand Slam. Θα ήθελα πολύ να συμβεί, ποιος ξέρει, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Μπορεί και να μη συμβεί, αλλά θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Αν συμβεί, θα φροντίσω να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!», πρόσθεσε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

«Δεν θα πω ψέματα, ήμουν λίγο αγχωμένη πριν το ματς», είπε αρχικά για τον αγώνα κόντρα στην Βαρβάρα Γκρατσέβα στον δεύτερο γύρο της Ρώμης. «Δεν έχει να κάνει με την αντίπαλο, ήθελα να διατηρήσω το μομεντουμ. Έχουν περάσει δέκα μέρες από το τελευταίο μου ματς και είναι εδώ πολλοί Έλληνες, πολλοί φίλοι μου, κάποιοι θα έρθουν τις επόμενες μέρες και ήθελα να κερδίσω αυτό το πρώτο ματς! Παρά το άγχος μου, νομίζω ότι έπαιξα ένα καλό ματς».

«Σήμερα το πρωί σκέφτηκα πώς αισθανόμουν στο Indian Wells, που προερχόμουν από μια δύσκολη φάση και τι έκανα καλά, για να το κάνω και σήμερα», πρόσθεσε η Μαρία Σάκκαρη για την πρεμιέρα της στη Ρώμη.

Όσο για τη «σχέση» της με το Masters της πρωτεύουσας της Ιταλίας σημείωσε: «Εμπνέεσαι από το σκηνικό γύρω σου και θέλεις να παλέψεις, να μείνεις εδώ για πολύ. Έχει τόσο πολύ κόσμο, δεν το έχω ξαναδεί αυτό στη ζωή μου. Ούτε καν στο US Open! Με το ζόρι βγήκα από το court. Είναι υπέροχη η ατμόσφαιρα και οι Ιταλοί μπορεί να κάνουν πολλή φασαρία, όπως οι Έλληνες! Μου αρέσει πολύ εδώ, είναι μόνο 1.5 ώρα μακριά από την Ελλάδα και είναι πολλοί Έλληνες εδώ αυτή την εβδομάδα».