Διακοπή λόγω βροχής στον αγώνα του Τσιτσιπά - Το μεσημέρι της Τρίτης η συνέχεια

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Διακοπή λόγω βροχής στον αγώνα του Τσιτσιπά - Το μεσημέρι της Τρίτης η συνέχεια

Sportal newsroom 23:06 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:37 - 15.05.2023

Η βροχή διέκοψε τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Λορέντζο Σόνεγκο στο Masters της Ρώμης. Το μεσημέρι της Τρίτης θα συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Πολλά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στο Masters της Ρώμης. Η βροχή που πέφτει στην ιταλική πρωτεύουσα έχουν προκαλέσει χάος στο πρόγραμμα των αγώνων αφού τα γήπεδα δεν έχουν οροφή.

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Λορέντζο Σόνεγκο διακόπηκε μετά το τέλος του πρώτου σετ. Ο Έλληνας τενίστας έκανε το 1-0 με τη βροχή να πέφτει ασταμάτητα. Η βροχή δυνάμωσε οδηγώντας τον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα. Οι δύο τενίστες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τους διοργανωτές να ενημερώνουν ότι παρακολουθούσαν την κατάσταση.

Τελικά, ο αγώνας του Έλληνα τενίστας όπως και οι άλλοι που είχαν διακοπεί μεταφέρθηκαν για την Τρίτη. Σύμφωνα με ενημέρωση των διοργανωτών, ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Σόνεγκο θα συνεχιστεί γύρω στις 2 το μεσημέρι. Αν ο φετινός φιναλίστ του Australian Open προκριθεί στον τέταρτο γύρο, τότε θα αγωνιστεί στις 20:00 το βράδυ της ίδιας ημέρας. 

Θυμίζουμε ότι η βροχή είχε αναβάλει και τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νούνο Μπόργκες. Η αναμέτρηση είχε ξεκινήσει το βράδυ του Σαββάτου και λόγω βροχής ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Στη Ρώμη διακόπηκαν και οι αναμετρήσεις του Γουλφ με τον Ζβέρεφ και το Μουζέτι με τον Τιάφο. Από τον τελευταίο αγώνα θα προκύψει ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, αν ο Έλληνας τενίστας προκριθεί στον τέταρτο γύρο.

Θυμίζουμε ότι στο βραδινό πρόγραμμα της Δευτέρας υπήρχαν και οι αναμετρήσεις της Μπαντόσα με τη Μούχοβα και της Σβιόντεκ με τη Βέκιτς, όπου δεν ξεκίνησαν.