Τσιτσιπάς: «Νιώθω σαν διασταύρωση κώνου της τροχαίας με καφέ latte κολοκύθας»

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Τσιτσιπάς: «Νιώθω σαν διασταύρωση κώνου της τροχαίας με καφέ latte κολοκύθας»

Sportal newsroom 16:30 - 26.02.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram φωτογραφικά στιγμιότυπα από το πρόσφατο ταξίδι του στην Ισλανδία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς... θυμήθηκε το ταξίδι που έκανε με την οικογένειά του στην Ισλανδία. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών βρέθηκε στο νησιωτικό κράτος της βόρειας Ευρώπης πριν από τρεις μήνες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αρκετή διάθεση χιούμορ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram διάφορες φωτογραφίες από το ταξίδι του. Σε μία από αυτές, φοράει μία ολόσωμη φόρμα, που ήταν αρκετά νούμερα μεγαλύτερη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αστειεύτηκε με την εμφάνισή του λέγοντας ότι νιώθει σαν διασταύρωση κώνου κυκλοφορίας με καφέ latte κολοκύθας. «Αυτή η πορτοκαλί στολή μπορεί να φαίνεται γελοία αλλά, εμπιστευτείτε με, αξίζει για να μένεις ζεστός και στεγνός όταν οδηγείτε τα μπάγκι. Νιώθω σαν διασταύρωση μεταξύ ενός κώνου κυκλοφορίας και ενός pumpkin spice latte (καφέ latte με κολοκύθα) αλλά το κάνω δικό μου. Η λειτουργικότητα είναι πάνω από το στυλ», ανέφερε ο κορυφαίος Έλληνας όλων των εποχών.

Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απεικονίζονται οι γονείς του. «Γιορτάζουμε τα γενέθλια του μπαμπά σήμερα με τους δύο ανθρώπους που ξέρουν πώς να κάνουν τον έρωτα να διαρκεί. Σας αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω!», ανέφερε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δείχνοντας τη λατρεία που έχει στους γονείς του.