Τσιτσιπάς και Μπαντόσα παραμένουν αχώριστοι και συνεχίζουν τις διακοπές στη Μαγιόρκα (vid)

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα

i

© Instagram

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα παραμένουν αχώριστοι και συνεχίζουν τις διακοπές στη Μαγιόρκα (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέφτασε στη Μαγιόρκα για το τουρνουά, συνοδευόμενος από την αγαπημένη του, Πάουλα Μπαντόσα.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα δείχνουν αχώριστοι, ακόμα και στη Μαγιόρκα. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρέθηκε στις Βαλεαρίδες Νήσους, με σκοπό να αγωνιστεί στο τουρνουά της Μαγιόρκα, μία εβδομάδα πριν το Wimbledon (3/7). Όπως είναι λογικό, το ζευγάρι το οποίο έχει απασχολήσει αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα βρέθηκε στο επίκεντρο των φωτογράφων, ενώ δεν ήταν λίγοι κι αυτοί που έσπευσαν να ζητήσουν αυτόγραφο.

Οι δύο αθλητές του τένις δείχνουν πιο αγαπημένοι από ποτέ, ενώ τώρα έχουν ξεκινήσει παρέα την προετοιμασία για το Wimbledon.

«Είμαι ευτυχισμένος. Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι για κάποια, αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι εξαιρετικά ευλογημένος που συνέβη σε αυτή τη φάση της ζωής μου και που η Πάουλα αποτελεί κομμάτι της. Είναι κάποια που με καταλαβαίνει απόλυτα. Προφανώς και υπάρχει έλξη, όμως είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Υπάρχει μια ψυχική σύνδεση που με κάνει να είμαι ερωτευμένος με το μυαλό της. Και αυτό, πιστέψτε με, είναι κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια. Δε νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. 

Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα. Υπάρχει μόνο μια εκδοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλώντας σε ΜΜΕ του εξωτερικού.

Το κότσο στα μαλλιά και το φιλί στο στόμα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Πάουλα Μπαντόσα πλέον τα κάνουν όλα μαζί. Εκτός του ότι κάνουν μαζί προπόνηση για το Wimbledon, καλλωπίζονται και παρέα. Κάνοντας ένα διάλλειμα από την προπόνησή τους, η Ισπανίδα τενίστρια αποφασίζει να ασχοληθεί με την κόμμωση του αγαπημένου της. Σε βίντεο που ανέβασε το νεαρό ζευγάρι που ζει τον έρωτα του, δίχως να το κρύβει και να νοιάζεται για την γνώμη του κόσμου, η Πάουλα Μπαντόσα περιποιείται το μακρύ μαλλί του Στέφανου επιλέγοντας να του κάνει έναν κότσο.

Αφού η Ισπανίδα τενίστρια ολοκληρώνει το… έργο της, του δίνει και ένα φιλάκι στο στόμα. «Ο κότσος επέστρεψε», γράφουν στη λεζάντα του βίντεο.