Ο Μουζέτι αντίπαλος του Τσιτσιπά στον τέταρτο γύρο

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Ο Μουζέτι αντίπαλος του Τσιτσιπά στον τέταρτο γύρο

Sportal newsroom 16:02 - 16.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:15 - 16.05.2023

Ο Λορέντζο Μουζέτι νίκησε τον Φράνσις Τιάφο και θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τέταρτο γύρο του Masters της Ρώμης.

Έναν ακόμη Ιταλό θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τέταρτο γύρο του Masters της Ρώμης. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας νίκησε στα δύο σετ τον Λορέντζο Σόνεγκο σε ένα ματς που διακόπηκε εξαιτίας της βροχής.

Ο φετινός φιναλίστ του Australian Open θα αντιμετωπίσει στον δρόμο προς τα προημιτελικά του Λορέντζο Μουζέτι. Ο Ιταλός επιβλήθηκε με 5-7, 6-4, 6-3 του Φράνσις Τιάφο και «έκλεισε» ραντεβού με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και η συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας και διακόπηκε εξαιτίας της βροχής. 

Ο Μουζέτι έχασε το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια έκανε την ανατροπή. Ο Ιταλός είχε 46 winners έναντι 39 του αντιπάλου του ενώ είχε 11 λάθη έναντι 19 του Τιάφο.

Στο head to head ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγείται έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, οι τρεις εκ των οποίων στο χώμα. Ο τελευταίος αγώνας των δύο τενιστών ήταν στα ημιτελικά του τουρνουά της Βαρκελώνης πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-4, 5-7, 6-3 και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά, όπου και ηττήθηκε από τον Κάρλος Αλκαράθ. Ο αγώνας του κορυφαίου Έλληνα τενίστα με τον Μουζέτι θα γίνει το βράδυ της Τρίτης.