Το πιο γρήγορο toilet break στην ιστορία: Τα 30 δευτερόλεπτα αμηχανίας του Νόβακ Τζόκοβιτς
i

Νόβακ Τζόκοβιτς/©printscreen twitter

Το πιο γρήγορο toilet break στην ιστορία: Τα 30 δευτερόλεπτα αμηχανίας του Νόβακ Τζόκοβιτς

Sportal newsroom 16:01 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:06 - 27.01.2023

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έσπευσε προς την τουαλέτα και επέστρεψε στο κορτ μετά από 30 δευτερόλεπτα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στη Μελβούρνη μετά το περσινό διάλειμμα και την απέλασή του. Ο Σέρβος τενίστας κυνηγά τον δέκατο τίτλο του στην Αυστραλία και έκανε πρεμιέρα στο Australian Open απέναντι στον Κάρλος Καρμπάγιες Μπαένα από την Ισπανία.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ, ο Σέρβος τενίστας απευθύνθηκε στον διαιτητή και του ζήτησε διάλειμμα για τουαλέτα. Όπως αναφέρει sportal.rs, ο διαιτητής δεν μπορούσε να ακούσει τον Νόλε με αποτέλεσμα να χαθεί χρόνος.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, προφανώς αφού πήρε το «πράσινο φως» έσπευσε προς την τουαλέτα. Ο Σέρβος επέστρεψε στο κορτ μετά από 30 δευτερόλεπτα και κατέκτησε το πρώτο σετ με σχετική άνεση.

Standing Ovation για τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στη Μελβούρνη μετά την περσινή του περιπέτεια με την αυστραλιανή κυβέρνηση. Ο Νόλε, είχε μεταβεί στην πόλη με ειδική ιατρική άδεια αφού ήταν ανεμβολίαστος. 

Ωστόσο, δεν έγινε δεκτός από την κυβέρνηση και απελάθηκε λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της περσινής διοργάνωσης. Η υπόθεση του Τζόκοβιτς συγκέντρωσε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και έγινε θέμα συζήτησης σε όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως. 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που έχει κατακτήσει το Australian Open 9 φορές, αποθεώθηκε από τον κόσμο που κατέκλυσε τη Rod Laver Arena. Ο κόσμος τον χειροκρότησε και τον επευφημούσε για αρκετή ώρα.