Η παρέμβαση του Αργυρού για τον Τσιτσιπά: «Στέφανε σ' αγαπώ, δεν έχω λόγια για την ψυχή σου » (vid)
i

Στέφανος Τσιτσιπάς στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου/PrtScr

Η παρέμβαση του Αργυρού για τον Τσιτσιπά: «Στέφανε σ' αγαπώ, δεν έχω λόγια για την ψυχή σου » (vid)

Sportal newsroom 09:50 - 03.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 03.02.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι είχε δώσει μουσικές συμβουλές στον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο έχουν άριστες φιλικές σχέσεις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1, μετά τη συμμετοχή του στον τελικό του Australian Open και λίγο πριν από το Davis Cup. Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας τενίστας κλήθηκε να μιλήσει και για τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό, τον οποίο όπως τόνισε είχε δώσει μουσικές συμβουλές.

«Με τον Στέφανο έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Τον αγαπώ πάρα πολύ, τον εκτιμώ αφάνταστα. Είναι ένας αθλητής, ο οποίος γνωρίζω ότι προσπαθεί να ξεπερνάει τον εαυτό του, τις ανασφάλειές του, την καθημερινή του ζωή, η οποία είναι πάρα πολύ δύσκολη, διότι έχει άπειρες προπονήσεις και είμαι τόσο περήφανος για αυτόν τον άνθρωπο που καταφέρνει και κάνει όλο αυτό το πράγμα και για την Ελλάδα και στο παγκόσμιο τένις, που δεν έχω λόγια να μιλήσω γι’ αυτή την ψυχή και αυτόν τον αθλητή», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να συνεχίσει λέγοντας: 

«Μου είχε πει ότι ήθελε να με δει στην πιο… dance μουσική. Προσπαθώ να κάνω κάποια τέτοια πράγματα. Προσπαθώ κι εγώ να φανταστώ τον εαυτό μέσα σε αυτό το… dance, αλλά αυτή είναι και η μαγεία της μουσικής. Να μπορείς να κάνεις τα πάντα και αν μπορέσεις και πετύχεις καινούργια style και τα λοιπά, υπάρχουν ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα που μπορείς να κάνεις».

Η συμβουλή που έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον Στέφανο Τσιτσιπά ήταν :«Να είναι ο εαυτός του γιατί ξέρω ότι έχει τρομερή ψυχή, είναι ένα παιδί με τρομερές ικανότητες, με φανταστική προσωπικότητα και μία δύναμη εσωτερική, η οποία πιστεύω ότι αυτή θα τον φτάσει και τον έχει φτάσει ήδη βασικά, αλλά… “sky is a limit”».