Τσιτσιπάς και Μπαντόσα χόρεψαν υπό τους ήχους του μπουζουκιού και έσπασαν πιάτα στο Ντουμπάι (vids)

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα χόρεψαν υπό τους ήχους του μπουζουκιού και έσπασαν πιάτα στο Ντουμπάι (vids)

Sportal newsroom 10:35 - 11.06.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα το έριξαν έξω στο Ντουμπάι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Οι δύο τενίστες φημολογείται ότι είναι ζευγάρι, χωρίς να δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα βρέθηκαν στο Ντουμπάι όπου και απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης. Ο Έλληνας τενίστας, άλλωστε, μετά τον αποκλεισμό του από το Roland Garros έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Στουτγκάρδη.

Οι δύο τενίστες απόλαυσαν μία άκρως ελληνική βραδιά στο Ντουμπάι. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα χόρεψαν υπό τους ήχους του μπουζουκιού ενώ έσπασαν και πιάτα όπως μαρτυρούν τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Οι φήμες περί σχέσης των δύο τενιστών φούντωσαν με την παρουσία της Πάουλα Μπαντόσα στο box του Στέφανου Τσιτσιπά στον αγώνα του με τον Όφνερ στο Παρίσι. Οι κοινές φωτογραφίες τους στα προφίλ που διατηρούν στο Spotify ενέτειναν τη σχετική φημολογία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Πάουλα Μπαντόσα δεν έχουν τοποθετηθεί επισήμως. Οι δυο τους, έκτοτε έχουν ανεβάσει αρκετές κοινές στιγμές τους ενώ έχουν φτιάξει και προφίλ στο instagram με την ονομασία «tsitsidosa» που αριθμεί πάνω από 20 χιλιάδες ακόλουθους.

Ο Έλληνας τενίστας χώρισε πριν από λίγους μήνες με τη Θεοδώρα Πεταλάς, με την οποία είχε σχέση σχεδόν δύο χρόνια. «Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού, να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη», είχε πει σε συνέντευξή του το 2021 ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την τότε σχέση του.