Ο Τσιτσιπάς ταξίδεψε με την... πεθερά του στην Ντόχα για να στηρίξει την Μπαντόσα (pics)

Τσιτσιπάς - Οικογένεια Μπαντόσα

i

© PrtScr

Ο Τσιτσιπάς ταξίδεψε με την... πεθερά του στην Ντόχα για να στηρίξει την Μπαντόσα (pics)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στην Ντόχα μαζί με τη μητέρα της Μπαντόσα, με σκοπό να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια της Ισπανίδας αθλήτριας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχασε την ευκαιρία και βρέθηκε στο πλευρό της αγαπημένης του.

Πριν μερικές ώρες, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ταξίδεψε μαζί με την... πεθερά του στην Ντόχα με σκοπό να στηρίξει από κοντά την προσπάθεια της Μπαντόσα. Την ερχόμενη Δευτέρα (12/2), η Ισπανίδα αθλήτρια μπαίνει στη μάχη του τουρνουά WTA 1000, στο οποίο συμμετέχει και η Μαρία Σάκκαρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Στεφ» έχει πολύ καλή σχέση με την Μιρέιρα Γκίμπερτ, την πεθερά του, η οποία ήταν μοντέλο και πλέον σχεδιάζει και πουλάει ρούχα για γυναίκες με στυλ και φινέτσα.

Η Ελλάδα κόντρα στη Σερβία του Τζόκοβιτς στο Davis Cup

Κάθε άλλο παρά ευνοϊκή μπορεί να θεωρηθεί η κλήρωση της εθνικής ομάδας, για το World Group A του Davis Cup.

Η Ελλάδα θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σερβίας, σε αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο. Οι Σέρβοι βρίσκονται στο νούμερο 1 της Παγκόσμιας Κατάταξης, με το όνομα του Νόβακ Τζόκοβιτς να ξεχωρίζει. Ακόμη παραμένει άγνωστο αν ο «Νόλε» θα συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, όμως και χωρίς αυτόν η Σερβία παραμένει μια άκρως υπολογίσιμη δύναμη. 

Διαθέτουν σπουδαίους τενίστες, όπως ο Λάζλο Τζέρε, ο Ντούσαν Λάγιοβιτς και ο Μίομιρ Κετσμάνοβιτς, τρεις αθλητές που βρίσκονται μέσα στους πρώτους 50 της παγκόσμιας κατάταξης.

Χατζηνικολάου: «Σημαντικό ότι βρίσκουμε και άλλους παίκτες εκτός από τον Τσιτσιπά»
ΤΕΝΙΣ

18:26 - 04.02.2024

Χατζηνικολάου: «Σημαντικό ότι βρίσκουμε και άλλους παίκτες εκτός από τον Τσιτσιπά»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας τένις, Δημήτρης Χατζινικολάου, μίλησε μετά την εξασφάλιση της ανόδου στο World Group A, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν και άλλοι Έλληνες παίκτες, μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Η μονομαχία ανάμεσα στις δύο χώρες θα διεξαχθεί στη Σερβία το διήμερο 13-14 Σεπτεμβρίου, είτε μια ημέρα αργότερα, στις 14-15 του μήνα.