Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:37 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 31.05.2023

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τρίτο γύρο του Roland Garros.

Τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τρίτο γύρο του Roland Garros. Ο Αργεντινός τενίστας επιβλήθηκε με 7-6(3), 6-4, 6-3 του Νούνο Μπόργκες και προκρίθηκε στη φάση των «32» όπου έκλεισε ραντεβού με τον φιναλίστ του φετινού Australian Open.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στον τρίτο γύρο μετά τη νίκη του επί του Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν δυσκολεύθηκε απέναντι στον Ισπανό και πήρε την πρόκριση μετά από 2 ώρες και 19 λεπτά αγώνα. 

Ο Σβάρτσμαν βρίσκεται στη θέση Νο.95 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο 30χρονος τενίστας από την Αργεντινή είχε φτάσει μέχρι το Νο.8 αλλά οι πολλοί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να κάνει κάτι αξιοσημείωτο στο τουρ.

Ο Σβάρτσμαν έχει τέσσερις τίτλους, ο τελευταίος το 2021. Ο Αργεντινός έχει πάρει τρεις από τους τίτλους του στο χώμα, που θεωρείται και η καλή του επιφάνεια.

Ο Τσιτσιπάς έχει αναμετρηθεί με τον Σβάρτσμαν έξι φορές κατά το παρελθόν με τον Έλληνα τενίστα να μετράει τέσσερις νίκες. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετράει δύο νίκες σε χωμάτινη επιφάνεια, αφού οι δύο τενίστες είχαν παίξει και στο Μονακό και τη Βαρκελώνη.

Τα highlights από την αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Σβάρτσμαν στο Σινσινάτι

Τα highlights από την αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Σβάρτσμαν στο Μόντε Κάρλο