Απάντησε στον Τσιτσιπά με τον χορό του ο Μεντβέντεφ (vid)
i

/printscreen

Απάντησε στον Τσιτσιπά με τον χορό του ο Μεντβέντεφ (vid)

Μόνο τυχαίος δεν ήταν ο χορός του Ντανίλ Μεντβέντεφ μετά τη λήξη του αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

O Ντανίλ Μεντβέντεφ δεν άργησε να πάρει την εκδίκησή του από τον Στέφανο Τσιτσιπά. Οι δύο αθλητές της πρώτης πεντάδας (στο Νο5 ο Έλληνας, στο Νο3 ο Ρώσος) δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. 

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανίλ Μεντβέντεφ μονομάχησαν το Σάββατο (20/5) με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Rome Masters. Σε ένα ματς που είχε δύο διακοπές λόγω βροχής ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε τελικά 2-0 σετ από τον Ρώσο και ολοκλήρωσε την πορεία του στο τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς ενδεχομένως να επηρέαστηκε από την πολύωρη διακοπή, λόγω βροχής, αλλά κι από την απίστευτη ένταση που είχε με τη μητέρα του στη διάρκεια του αγώνα.

Απίστευτα νεύρα Τσιτσιπά με τη μητέρα του: «Είσαι μαλ@@@ τελείως; Μιλάς στα ρώσικα; Φύγε καλύτερα» (vid)
ΤΕΝΙΣ

22:57 - 20.05.2023

Απίστευτα νεύρα Τσιτσιπά με τη μητέρα του: «Είσαι μαλ@@@ τελείως; Μιλάς στα ρώσικα; Φύγε καλύτερα» (vid)

Τρομερά νεύρα από τον Στέφανο Τσιτσιπά με τη μητέρα του έπειτα από το χαμένο game που του στέρησε και το πρώτο σετ, κάτι που φάνηκε και με τον τρόπο που εκφράστηκε εναντίον της.

Ο ποιοτικός και πιο ψύχραιμος Ντανίλ Μεντβέντεφ, επικράτησε, λοιπόν, 2-0 στα σετ (7-5, 7-5) και προκρίθηκε στον τελικό του ATP Masters της Ρώμης. Εκεί θ’ αντιμετωπίσει τον Δανό Ρούνε. Μ' αυτή τη νίκη, μάλιστα, ο Ρώσος έφτασε τις 8 νίκες έναντι 4 του Τσιτσιπά στις μεταξύ τους κόντρες. Ο Μεντβέντεφ, αξίζει να σημειωθεί ότι θα διεκδικήσει το πρώτο του τρόπαιο στη χωμάτινη επιφάνεια! Ο αγώνας ξεκίνησε στις 17.20 και ολοκληρώθηκε στις 23.30. Διεκόπη για 4,5 ώρες συνολικά, εξαιτίας της βροχής.

Ο Ρώσος τενίστας πανηγύρισε την πρόκρισή του, χορεύοντας, όπως ακριβώς είχε κάνει κι ο Έλληνας στο Cincinnati το 2022.