Υπόκλιση του Ναδάλ στον Τζόκοβιτς: «Έμοιαζε αδύνατο πριν λίγα χρόνια»
i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Υπόκλιση του Ναδάλ στον Τζόκοβιτς: «Έμοιαζε αδύνατο πριν λίγα χρόνια»

Sportal newsroom 19:54 - 11.06.2023

Ο Ράφα Ναδάλ συνεχάρη τον Νόβακ Τζόκοβιτς για την κατάκτηση του Roland Garros, με την οποία ο Σέρβος έφτασε τους 23 Grand Slam τίτλους.

Η αναγνώριση ενός σπουδαίου απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο. Ο Ράφα Ναδάλ δεν αγωνίστηκε στο Roland Garros, όπου μετρούσε 14 κατακτήσεις.

Ο Ισπανός συνεχάρη μέσω ανάρτησής του τον Νόβακ Τζόκοβιτς που κατέκτησε τον τίτλο στο Παρίσι. Ο Νόλε έφτασε τους 23 Grand Slam τίτλους ξεπερνώντας τον Ισπανό που έχει 22 και είναι στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας.

«Πολλά συγχαρητήρια για το επίτευγμά σου, Νόβακ Τζόκοβιτς. Το 23 είναι ένας αριθμός που λίγα χρόνια πριν ήταν αδύνατο να το σκεφτούμε κι εσύ τα κατάφερες. Απόλαυσέ το με την οικογένεια και την ομάδα σου», ανέφερε το μήνυμα του Ράφα Ναδάλ.

Ο Ισπανός εγχειρίστηκε πριν από λίγες ημέρες προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Ο Ναδάλ δήλωσε ότι στοχεύει να επιστρέψει στο τουρ το 2024, όπου θα είναι και η τελευταία χρονιά στο επαγγελματικό τένις.

«Όλα πήγαν καλά και η αρθροσκόπηση έγινε στον αριστερό τένοντα του λαγονοψοΐτη μυ που θα με κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τον Ιανουάριο. Τακτοποιήθηκε επίσης ένας παλιός τραυματισμός σε οστό του αριστερού μου ισχίου, κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει στην αποκατάσταση του τένοντα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρού Μαρκ Φιλιπόν, Χάουμε Βιλαρό και Άνχελ Ρουίθ - Κοτορό για τη δουλειά τους. Θα ξεκινήσω άμεσα την αποκατάστασή μου, που αν όλα πάνε καλά θα διαρκέσει πέντε μήνες», είχε αναφέρει ο Ναδάλ μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε.