Έξαλλος με το κοινό ο Τζόκοβιτς: «Έλα να μου το πεις κατά πρόσωπο»

Έξαλλος με το κοινό ο Τζόκοβιτς: «Έλα να μου το πεις κατά πρόσωπο»

Sportal newsroom 15:04 - 17.01.2024

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απευθύνθηκε σε έντονο ύφος προς το κοινό της Μελβούρνης κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αλεξέι Ποπίριν.

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Αλεξέι Ποπίριν για τον δεύτερο γύρο του Australian Open. Ο Σέρβος τενίστας απώλεσε το δεύτερο σετ από τον αντίπαλό του, αλλά στη συνέχεια κατέκτησε το τρίτο στο τάι μπρέικ.

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ, ο Νόλε - που κυνηγά στη Μελβούρνη τον 25ο Grand Slam τίτλο του - απευθύνθηκε σε έντονο ύφος προς το κοινό. Προφανώς ο Σέρβος άκουσε κάτι που δεν του άρεσε. «Έλα να μου το πεις κατά πρόσωπο», είπε ο Νόλε σε κάποιον προς το κοινό, εμφανώς εκνευρισμένος.

«Προφανώς μου αρέσει να επισκέπτομαι ορισμένα μέρη που μου έχουν φέρει τύχη και με κάνουν να νιώθω καλά. Για παράδειγμα, ο Βοτανικός Κήπος ακριβώς εδώ κοντά, είναι ένα υπέροχο πάρκο όπου μου αρέσει να περνάω χρόνο και να είμαι μόνος μου στη φύση, απλά να γειώνομαι, να αγκαλιάζω δέντρα, να σκαρφαλώνω σε δέντρα και άλλα τέτοια. Μου αρέσει να το κάνω αυτό. Έτσι το κάνω αυτό τα τελευταία 15 χρόνια»,  είπε ο Τζόκοβιτς για τη ρουτίνα του στην Αυστραλία.