Αψεγάδιαστη πρεμιέρα για τον Μάρεϊ που περιμένει Τσιτσιπά!
i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Αψεγάδιαστη πρεμιέρα για τον Μάρεϊ που περιμένει Τσιτσιπά!

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:54 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:18 - 06.07.2023

Ο Άντι Μάρεϊ προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon και περιμένει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Άντι Μάρεϊ προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon. O Βρετανός τενίστας επιβλήθηκε με 6-3, 6-0, 6-1 του συμπατριώτη του Ράιαν Πένιστον και περιμένει τον νικητή του αγώνα του Ντόμινικ Τιμ με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Μάρεϊ, δύο φορές νικητής της διοργάνωση, πήρε τη νίκη αν και το δεύτερο σερβίς του δεν κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα. Ο 36χρονος τενίστας ήταν καλύτερος σε όλα από τον αντίπαλο του και έφτασε στη νίκη με πολύ μεγάλη άνεση.

Ο Μάρεϊ θα χρειαστεί να περιμένει για να μάθει τον αντίπαλό του αφού ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Τιμ θα ολοκληρωθεί - καιρού επιτρέποντος - την Τετάρτη. Ο Βρετανός έχει αναμετρηθεί δύο φορές με τον Τσιτσιπά με τους δύο τενίστες να έχουν από μία νίκη.

Ο Μάρεϊ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 21 winners έναντι 14 του Πένιστον. Ο 36χρονος τενίστας, Νο.40 στον κόσμο, είχε 24 αβίαστα λάθη έναντι 35 του αντιπάλου του. Ο βρετανικός «εμφύλιος» όπως και ο αγώνας της Ριμπάκινα με τη Σέλμπι Ρότζερς έγινε υπό το βλέμμα του Ρότζερ Φέντερερ που τιμήθηκε από το Wimbledon για όσα κατάφερε στη διοργάνωση κατά τη διάρκεια της καριέρας του. 

Πρεμιέρα χωρίς προβλήματα είχε η Ονς Ζαμπέρ. Η τενίστρια από την Τυνησία επιβλήθηκε με 6-3 6-3 της Μαγκνταλένα Φρεχ και πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Η Ζαμπέρ ήταν εντυπωσιακή στον αγωνιστικό χώρο έχοντας 33 winners έναντι 4(!) της αντιπάλου της. Η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης θα παίξει κόντρα στη νικήτρια του αγώνα Ισαλίν Μποναβεντούρ - Ζουξουάν Μπάι.