Άρης: Επέκταση στο Ρύσιο με δυο νέα γήπεδα
i

©Intime

Άρης: Επέκταση στο Ρύσιο με δυο νέα γήπεδα

Αλέξης Σαββόπουλος 09:40 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 28.06.2023

Ξεκινούν οι εργασίες για τη δημιουργία δυο νέων γηπέδων στο προπονητικό κέντρο του Άρη, ακριβώς δίπλα από τα υφιστάμενο.

Σε μια νέα επένδυση που αφορά τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και την περαιτέρω αξιοποίησής τους προχωράει η ΠΑΕ Άρης. Μέχρι να καταλήξουν στον χώρο που θα κατασκευαστεί το νέο προπονητικό κέντρο, ο Θόδωρος Καρυπίδης και οι συνεργάτες του, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν μια έκταση που υπάρχει μπροστά από τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου, δημιουργώντας δύο νέα γήπεδα για τις ανάγκες της πρώτης ομάδας και όχι μόνο που θα έρθουν να προστεθούν στα δυο που ήδη υπάρχουν.

Οι εργασίες καθαρισμού του χώρου έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς, ώστε αμέσως μετά να ξεκινήσουν οι εργασίες και τα γήπεδα να είναι έτοιμα το συντομότερο δυνατό για να παραδοθούν προς χρήση. Με την ολοκλήρωση του έργου θα αποφασιστεί αν υπάρχει δυνατότητα να προπονούνται εκεί και οι ομάδες των τμημάτων υποδομής, πέρα από την 1η ομάδα.

Πάει ξανά για Ζαμόρα ο Άρης
ΑΡΗΣ

08:00 - 28.06.2023

Πάει ξανά για Ζαμόρα ο Άρης

Ο, τι δεν μπόρεσε τον Γενάρη, μάλλον θα το καταφέρει τώρα ο Αρης που είναι κοντά σε συμφωνία με την Ντεπορτίβο Σαπρίσα για την απόκτηση του διεθνή Κοσταρικανού εξτρέμ, Άλβαρο Ζαμόρα.

Το πρότζεκτ αυτό το έχει αναλάβει, όπως και τα προηγούμενα σε Ρύσιο και Βικελίδης, ο άμεσος συνεργάτης του Θόδωρου Καρυπίδη, Βαγγέλης Παντζαρτζίδης.