Φορτσάρει για στόπερ ο Άρης - Δύσκολο για Ρουίθ, στο προσκήνιο άλλος ευρωπαίος

Φορτσάρει για στόπερ ο Άρης - Δύσκολο για Ρουίθ, στο προσκήνιο άλλος ευρωπαίος

Αλέξης Σαββόπουλος 15:25 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 29.07.2023

Παραμένει δύσκολη ως απίθανη η απόκτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού που επανεξετάστηκε. Αγώνας για να κλείσει άμεσα στόπερ.

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η προσπάθεια του Άρη να κλείσει τον κεντρικό αμυντικό που λείπει από το ρόστερ, κίνηση που έγινε πιο επιβεβλημένη από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Μπράμπετς και δεν υπολογίζεται ο Αηδόνης. 

Τις τελευταίες ώρες επανήλθα στο προσκήνιο η περίπτωση του Βίκτορ Ρουίθ που είχε απασχολήσει και παλιότερα τους κιτρινόμαυρους και εξακολουθεί να είναι ελευθερος. 
 

Η πλευρά του Άρη  προσέγγισε εκ νέου τον 35χρονο Ισπανό κεντρικό αμυντικό διερευνώντας τις πιθανότητες συνεργασίας, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εύκολο. Ο παίκτης σύμφωνα με τις πληροφορίες εμφανίζεται διστακτικός ενώ και το κασέ του πρώην παίκτη των Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Μπέτις και Νάπολι, παραμένει αρκετά μεγάλο και ο Άρης πιέζεται χρονικά αφού θέλει να κλείσει το θέμα του στόπερ άμεσα ώστε σε περίπτωση πρόκρισης την Πέμπτη, να τον έχει για τα παιχνίδια με την Ντινάμο Κιέβου.

Οι κιτρινόμαυροι… τρέχουν παράλληλα και 1-2 ακόμη περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών από την ευρωπαϊκή αγορά, έχουν καταθέσει προτάσεις και θέλουν μέσα στα επόμενα 24ωρα να έχουν προχωρήσει στην απόκτηση ενός τουλάχιστον στόπερ….