«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Σαβέριο

Κίκε Σαβέριο

i

© arisfc

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Σαβέριο

Αλέξης Σαββόπουλος 09:59 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 30.06.2023

Οι κιτρινόμαυροι υποδέχθηκαν το πρωί της Παρασκευής τον Κίκε Σαβέριο και περιμένουν μέσα στην ημέρα και τον Φεράρι.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Κίκε Σαβέριο. Ο Ισπανός με καταγωγή από το Εκουαδόρ που έχει συμφωνήσει σε όλα με τους κιτρινόμαυρους θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Αν μάλιστα, οι ανακοινώσεις γίνουν ως το βράδυ, τότε δεν αποκλείεται να προλάβει να ακολουθήσει την αποστολή του Άρη, που αύριο το πρωί αναχωρεί για τη Φιλιππούπολη και το φιλικό με την Μπότεφ. Όχι φυσικά για να αγωνιστεί αλλά για να αρχίσει να εγκλιματίζεται.

Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τον Φράνκο Φεράρι. Τον αργεντινό αριστερό μπακ που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Φεράρι επρόκειτο να ταξιδέψει για τη συμπρωτεύουσα, όμως η άφιξή του πήρε αναβολή μιας μέρας, καθώς ο Αργεντινός έπρεπε να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά του θέματα.

Με την απόκτηση των Σαβέριο και Φεράρι ο Άρης θα… πιάσει τις επτά προσθήκες αλλά ήδη ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα συνεχίζει τις επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ με τον Τζόναθαν Μενέντες να είναι ο επόμενος που περιμένει το club στη Θεσσαλονίκη.

Αντί για Μπάνσκο… Φιλιππούπολη

Εν Ελλάδι θα πραγματοποιηθεί τελικά σχεδόν όλη η φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία του Άρη, μιας και υπήρξε μια διαφοροποίηση όσον αφορά το ταξίδι στη Βουλγαρία. Η αποστολή του Άρη αποφασίστηκε να μην μεταβεί τελικά στο Μπάνσκο όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Θα αναχωρήσει κανονικά το Σάββατο το πρωί για τη Φιλιππούπολη, για το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση και την Κυριακή (02/07), θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Botev Plovdiv στο «Hristo Botev Stadium» (20:00). Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα η αποστολή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Στο φιλικό που θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά, νέα πρόσωπα θα είναι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο Αντώνης Αηδόνης καθώς και ο Μπράμπετς που επέστρεψε από την άδεια που είχε. Δεν θα ταξιδέψουν με την αποστολή οι Φράνκο Φεράρι και Κίκε Σαβέριο που αναμένονται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να περάσουν από εξετάσεις και να υπογράψουν.