Άρης: Μισή ντουζίνα και συνεχίζει

Φεράρι

i

© Intime

Άρης: Μισή ντουζίνα και συνεχίζει

Με την απόκτηση και του Φεράρι ο Άρης συμπλήρωσε τις έξι προσθήκες και βάζει πλώρη για τις επόμενες. Τι ισχύει για φορ και αμυντικό χάφ.

Με την επικείμενη προσθήκη και του Φεράρι που αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τα περαιτέρω ο Άρης φτάνει τις έξι μεταγραφές ως τώρα και συνεχίζει… ακάθεκτος για να ολοκληρώσει και τις υπόλοιπες. Ήδη όπως είναι γνωστό έχει συμφωνήσει με τους Σαβέριο και Μενέντες οι οποίοι αναμένονται στη Θεσσαλονίκη  και αυτοί και πλέον το βάρος αναμένεται να πέσει στις δυο θέσεις που χρήζει ενίσχυσης και δεν είναι άλλες από αυτή του αμυντικού χάφ και του φορ. 

Κομβικές αμφότερες και από τις επιλογές ενδεχομένως να επηρεαστεί η συνολική αγωνιστική εικόνα του Άρη. Αρκεί να θυμηθούμε πόσο ταλαιπωρήθηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν από την λανθασμένη επιλογή του Ντιοπ και τη… διόρθωση λίγο αργότερα με τον Ετέμπο.

Για τον φορ ο διακαής ποιος του Άρη, καιρό τώρα, είναι ο Ματέι Βίντρα. Ο Παλικουτσα θέλει πολύ τον Τσέχο επιθετικό κι αυτός είναι ο λόγος που δεν βιάζεται και τον περιμένει να ξεμπερδέψει με την Βικτόρια Πλζεν. Το καλό είναι ότι ο συμπατριώτης των Νταριντα και Μπράμπετς κάνει κι αυτός προετοιμασία αυτό το διάστημα με την ομάδα του. Δεν είναι δηλαδή ανενεργός και όταν με το καλό έρθει, θα είναι οκ από φυσική κατάσταση. Η θέση του δεύτερου φορ είναι σε άμεση συνάρτηση με τον Γκρει και πότε θα λυθεί το συμβόλαιο του. 

Όσον αφορά τη θέση του αμυντικού χάφ φαίνεται ότι υπάρχουν δυο επιλογές που έχει ξεχωρίσει και προκρίνει ο τεχνικος διευθυντής του Άρη. Η μια αφορά ελευθερο παίκτη με σημαντικό βαθμό δυσκολίας ως προς την ευόδωσης της. Υπάρχει όμως και μια δεύτερη επιλογή, στην οποία επίσης έχει κατατεθεί πρόταση.