Άρης: Εγκαταλείπει Ζαγαρίτη και «κλείνει» τον Φεράρι

Φεράρι

i

© Intime

Άρης: Εγκαταλείπει Ζαγαρίτη και «κλείνει» τον Φεράρι

Στη Θεσσαλονίκη αύριο για τις τελικές συζητήσεις με τον Άρη ο πρώην παίκτης του Βόλου που έλυσε το συμβόλαιο του με το ΑΠΟΕΛ.

Μέσω Κύπρου προκύπτει η επόμενη μεταγραφική κίνηση του Άρη. Πρόκειται για τον Φεράρι που έγινε γνωστός στη χώρα μας από την παρουσία του στον Βόλο και ο οποίος έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις με τον Άρη.

Νωρίτερα στη μέρα ο Φεράρι ενημέρωσε τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ότι έχει πρόταση από τον Άρη Θεσσαλονίκης και προτιμά να φύγει και η διοίκηση της κυπριακής ομάδας έκανε δεκτή την επιθυμία του.

Έτσι εξηγείται και η απόφαση του Άρη να… παγώσει την υπόθεση δανεισμού του Βασίλη Ζαγαρίτη και να στραφεί στην περίπτωση του Αργεντινού που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Πάει ξανά για Ζαμόρα ο Άρης

Ο Άρης προσπάθησε να αποκτήσει τον Αλβάρο Ζαμόρα τον περασμένο Γενάρη από την Σαρπρίσα αλλά σκόνταψε στις απαιτήσεις της ομάδας από την Κόστα Ρίκα, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζαν τότε τα ΜΜΕ της χώρας. Ο Άρης είχε καταθέσει πρόταση δανεισμού του 20χρονου ποδοσφαιριστή, με υποχρεωτική option αγοράς αλλά υπήρξε διαφωνία σε κάποιους όρους και τελικώς η Σαρπρίσα απέρριψε την πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης κράτησε όμως ζεστό το ενδιαφέρον για τον νεαρό παίκτη αφού θεωρεί τον 20χρονο Κοσταρικανό μια εξαιρετική περίπτωση με αρκετό μέλλον που θυμίζει πολύ τον Λούις Πάλμα που απέκτησε… από το πουθενά πέρσι. Aυτή τη φορά φαίνεται ότι θα το καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του και ο Ζαμόρα θα φορέσει τελικά τα κιτρινόμαυρα ως κανονική μεταγραφή, συναντώντας στο Κλεάνθης Βικελίδης, τον συμπατριώτη του Ματαρίτα. Οι δυο πλευρές, σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και αν δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο της τελευταίας στιγμής, η παροικία της Κόστα Ρίκα θα αριθμεί δυο μέλη.

Ο Ζαμόρα παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης (μπορεί να παίξει και ως εσωτερικός μέσος), θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα της Κόστα Ρίκα, και φέτος είχε 24 ματς με τρία γκολ και δύο ασίστ στην κατάκτηση του τελευταίου τίτλου της ομάδας του. Έχει φορέσει τέσσερις φορές τη φανέλα της Εθνικής Κόστα Ρίκα. Μάλιστα ήταν παρών στο Μουντιάλ του Κατάρ, αγωνιζόμενος στο 7-0 από την Ισπανία, ως αλλαγή για 29′.