Ο 35άρης Μήτρογλου δεν τα παρατάει - Ποια είναι η νέα του ομάδα

Μήτρογλου

i

©intime

Ο 35άρης Μήτρογλου δεν τα παρατάει - Ποια είναι η νέα του ομάδα

Δημήτρης Χούπης 18:45 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 28.06.2023

Ο Κώστας Μήτρογλου συνεχίζει να παίζει στα ερασιτεχνικά της Γερμανίας, αφού μετά τη Ρεουρντ-Σαουφιούσεν, ο Έλληνας φορ πήγε στη Σχέρμπενμπεργκ.

Ο Κώστας Μήτρογλου φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να παρατήσει το ποδόσφαιρο. Ο Έλληνας επιθετικός στα 35 του χρόνια συνεχίζει το ποδόσφαιρο στα ερασιτεχνικά της Γερμανίας. Στην αρχή της σεζόν είχε πάρει μεταγραφή στη Ρεουρντ-Σαουφιούσεν, ομάδα που αγωνίζεται στην Κρεσιλίγκα Α. 

Πλέον ο πρώην φορ του Ολυμπιακού και του Άρη θα παίζει για τη Σχέρμπενμπεργκ, η οποία αγωνίζεται στη Λάντεσλίγκα, την έκτη κατηγορία της Γερμανίας. Η συγκεκριμένα ομάδα, βρίσκεται στην πόλη Μερς, που βρίσκεται κοντά στο Ντούισμπουργκ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη γερμανική ομάδα χαμηλής κατηγορίας που ο Μήτρογλου έχει παίξει. Αφού έχει ξεκινήσει από τη Ντούισμπουργκ και μετά πήγε στην Γκλάντμπαχ. Ακόμη ο Έλληνας φορ αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε πέντε σεζόν 61 γκολ, ενώ κατέκτησε δύο κύπελλα Ελλάδος και τρία πρωταθλήματα. 

Μεταξύ των πέντε σεζόν που έπαιξε στον Ολυμπιακό, έχει αγωνιστεί ως δανεικός στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο, όπου με τον πρώτο έπαιξε και σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος το 2011-12. Έπειτα πήγε στη Φούλαμ, αλλά οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να βρει ρυθμό και τελικά πήρε μεταγραφή για την Μπενφίκα, με την οποία είχε καλή παρουσία. 

Τέλος έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Μαρσέιγ, της Γαλατασαράι, της Αϊντχόφεν και του Άρη