Άρης: Στο παιχνίδι για τον Πάλμα η ΑΕΚ- Ποια είναι τα δεδομένα
i

©Intime

Άρης: Στο παιχνίδι για τον Πάλμα η ΑΕΚ- Ποια είναι τα δεδομένα

Σημερινά δημοσιεύματα βάζουν την ΑΕΚ στους ενδιαφερόμενους για τον 23χρονο παίκτη, μιλώντας για πρόταση. Τι λένε στον Άρη και ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Άρης μπορεί να έχει… πέσει με τα μούτρα στην ενίσχυση του ρόστερ του, ώστε εγκαίρως και πριν τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε ένα μήνα, να έχει καλύψει τα κενά του, όμως πάντα στην ατζέντα βρίσκεται το όνομα του Λούις Πάλμα και το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον 23χρονο, τόσο εκτός Ελλάδας όσο και εγχώρια. Δημοσιεύματα σήμερα και πιο συγκεκριμένα στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», αναφέρεται ότι η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του επιθετικού από τις «Ονδούρες, δίχως να υπεισέρχεται σε περισσότερες πληροφορίες, δηλαδή για τα χρήματα που πιθανόν να προσφέρονται.

Το θέμα επισήμως δεν επιβεβαιώνεται από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υφίσταται ενδιαφέρον από την αθηναϊκή ομάδα, πολλώ δε μάλλον και πρόταση. Είναι πολύ πιθανόν από τη στιγμή που προσώρας δεν έχει φτάσει στα γραφεία της Αλκμήνης πρόταση που να φτάνει στα θέλω του Άρη. Κοινώς τα 5εκ ευρώ ή τουλάχιστον κάπου εκεί κοντά. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που θέλουν τον νεαρό από τις Ονδούρες, κάποιες από αυτές το έχουν κάνει και επίσημα, όμως καμία δεν δείχνει διάθεση να πλησιάσει το νούμερο που έχει θέσει ως αφετηρία ο Θόδωρος Καρυπίδης. Λογικά ούτε και η ΑΕΚ που δεν συνηθίζει σε τέτοιες προσφορές.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι για τον Πάλμα, έχει κρατήσει ποσοστό και η προηγούμενη ομάδα του στις Ονδούρες, καθώς και ο ατζέντης που τον εκπροσωπεί, δεδομένα που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο Θόδωρος Καρυπίδης και είναι αυτός που θα αποφασίσει τι είναι αυτό που συμφέρει τον Άρη αλλά και τον παίκτη, αφού διατηρεί πολύ καλή σχέση και με τον εκπρόσωπο του.