Προχωράει σε ολοκληρωτικό… ρεκτιφιέ στους winger ο Άρης
i

©Intime

Προχωράει σε ολοκληρωτικό… ρεκτιφιέ στους winger ο Άρης

Αλέξης Σαββόπουλος 08:30 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 20.06.2023

Ολοταχώς για πλήρη αναδόμηση στα δυο άκρα της επίθεσης, μετά την παραχώρηση του Ματέο και την εξίσου πιθανή του Πάλμα. Θα χρειαστεί έως και τρεις προσθήκες.

Ο Άρης έχει κενά σε όλες τις θέσεις και ήδη έχει ξεκινήσει την ενίσχυσή του, προχωρώντας σε συμφωνίες με Πάβιτσιτς, Ματαρίτα και Φατόρε. Εκεί που φαίνεται πάντως ότι δημιουργούνται τα περισσότερα κενά είναι στα δυο άκρα της επίθεσης όπου η αφαίμαξη συνεχίζεται και πλέον μπορούμε να μιλάμε για μια ριζική αναδόμηση, τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό φτερό της επίθεσης. 

Αυτή τη στιγμή ο μόνος σίγουρος είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αφού μετά την αποχώρηση των Ιτούρμπε και Καμάτσο, αποχωρεί και ο Ματέο για το Μεξικό ενώ και ο Πάλμα δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ και μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, δεδομένου του ενδιαφέροντος που υπάρχει.

Επομένως ο Άρης θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε δυο προσθήκες πλάγιων επιθετικών, έναν για κάθε πλευρά και μάλιστα εν δυνάμει βασικών. Παικτών δηλαδή που θα πρέπει να είναι στα κυβικά ή και άνω, των παικτών που θα κληθούν να αντικαταστήσουν. Οι δυο προσθήκες, είναι πιθανό να χρειαστεί να γίνουν και τρεις εφόσον στο τέλος παραχωρηθεί με μεταγραφή και ο Πάλμα. Ήδη ο Παλίκουτσα εντείνει τις προσπάθειές του για να έχει τις επόμενες μέρες τουλάχιστον τον ένα στοχεύοντας ως το τέλος του μήνα να έχει αποκτήσει τους δυο που θα χρειαστεί άμεσα.